Prenesi

Prenesi

Šta ostane prenesi u sledeća tri meseca!

Prenesi  tarifa donosi dosta priče i poruka na tvoj telefon.  U pitanju je standardna Telenor tarifa u kojoj možeš da uživaš u besplatnim minutima i porukama koji su uključeni u mesečnu pretplatu, a ako ponešto i ostane, preneseš u naredna tri meseca.

Pored besplatnih minuta ka svim mrežama, Telenor ovim paketima daje i neograničene minute u Telenor mreži. Njih možete iskoristiti tek nakon potrošenih minuta ka svim mrežama, i ne možete ih preneti u naredne mesece. Ali neka te ne zavara ovo 'neograničeni', jer je u stvari broj minuta u Telenor mreži ipak ograničen na 5000.

Svaki paket iz ove grupe određuje određen broj besplatnih megabajta po brzini od 7,2 Mbps. Kad njih nestane, nemoj da brineš da ćeti stići ogroman račun na kraju meseca jer si prekardašio sa surfovanjem. Po isteku MB iz paketa, sistem će ti blokirati pristup internetu, a ti ako želiš još megabajta - doplati internet dodatak!

Pozivi se obračunavaju prema broju započetih minuta, a kada iskoristiš sve besplatne minute i poruke uključene u mesečnu pretplatu, ostalo što potrošiš platićeš prema trenutno važećem cenovniku:

Minut za svaki započet razgovor: 6.90 RSD

Minut ka svim nacionalnim mrežama: 7.90 RSD

SMS poruka: 3.90 RSD

MMS poruka: 15 RSD

 

Tarifa Aktuelna promocija Minuti SMS Internet Minuti u mreži Tarifni dodaci Mesečna pretplata
1.190 RSD kredita
*Korisnik troši kredit prema svojim potrebama prema važećem cenovniku za dati tarifni paket
0
ponuda telefona
uz ovu tarifu

Napomena:  Ukoliko pređete na neki drugi postpaid paket ili „Prenesi“ paket različite vrednosti gubite sve nepotrošene besplatne minute i poruke iz aktuelnog „Prenesi“ paketa.

 
 
 
 
* izvor podataka - Telenor
Šta ti misliš? Komentariši!

Samo trenutak, učitavam komentare...