Vesti

Zvanično predstavljen: Xiaomi Mi 6

Xiaomi predstavio svoju novu perjanicu koja može da stane rame uz rame sa najboljim modelima na tržištu

U sredu, 19. aprila u Pekingu je zvanično predstavljen novi model Xiaomi brenda - Mi 6. Sa novim modelom, Xiaomi je predstavio telefon sa sjajnim performansama, a po znatno nižoj ceni od konkurenata sa identičnim performansama.

Dizajn

Da krenemo od samog izgleda telefona. U većini slika koje su procurele, videli smo crnu verziju modela. Međutim, Xiaomi ima u ponudi zlatnu i plavu boju, koje izgledaju veoma elegantno. Mi 6 ima metalni ram, sa izuzetno jakim staklom na pozadini, dok je u opticaju i posebna edicija - keramička verzija modela. Ima zakrivljene ivice, ekran veličine 5.15 inča, sa posebnom stabilizacijom boja koja ima za cilj da vašim očima gledanje u ekran ne bude naporno.

Performanse

5.15 inča LCD ekran
Snapdragon 835 čip
Android 6.0
6GB RAM memorije
64GB ili 128GB memorije za skladištenje podataka
Senzor za otisak prsta
12MP zadnja dual-kamera, 8 MP kamera za selfi
Baterija 3,350 mAh
Stereo zvučnici
USB Type-C
Bez ulaza za slušalice

Novi Mi 6 dolazi sa identičnim čipom kao Samsung Galaxy S8, ali sa daleko manjom cenom

Novi Mi 6 prodavaće se u 3 varijante - dve regularne i jedan premium keramički model. Cene će se, u zavisnosti od tržišta kretati oko:

Xiaomi Mi 6 64GB – oko 360 dolara
Xiaomi Mi 6 128GB – oko 420 dolara
Xiaomi Mi 6 128GB Ceramic – oko 435 dolara

Novi model će u Kini krenuti u prodaju od 28. aprila, a na ostalim tržištima će biti dostupan od juna ove godine. Međutim, ukoliko ste nestrpljivi i zaista želite odmah da postanete vlasnik ovog modela, ostaje da ga za sada nabavite jedino na kineskom tržištu.

Šta ti misliš? Komentariši!

Samo trenutak, učitavam komentare...