Vesti

Xiaomi Mi Mix 2 zvanično predstavljen

Xiaomi je predstavio novi, impresivan model

Xiaomi je predstavio najnoviji model koji zaista izgleda impresivno i u rangu sa najboljim telefonima trenutno na tržištu - Mi Max 2. Ekran ovog modela je od ivice do ivice, što znači da je ram sveden na minimum i to je nešto što je Xiaomi zaista izvanredno odradio sa ovim modelom.

Ono što je i dalje problem je sama nabavka Xiaomi modela, od zvaničnih dobavljača. Međutim iskreno se nadam da će ovaj model stići i na naše tržište.

U pitanju je zaista impresivan model, veličine ekrana od 6 inča, što je identično npr LG G6 modelu. Model je izuzetno tanak i elegantan, sa keramičkim slojem na pozadini, za koje Xiaomi tvrdi da je čvršće i otpornije na lomljenje.

Što se tiče same zaštite podataka, Xiaomi ipak nije odmakao u ovom slučaju, u odnosu recimo na premium modele poput novog Galaksija Note 8 ili LG V30, tako da nema skeniranja zenice ili lica. Za sada je tu i dalje samo otisak prsta, kao najveći nivo zaštite.

Što se tiče kamere, ovaj modele poseduje istu onu od 12 MP, koju ima model Mi 6, ali ova model dolazi sa singl kamerom.

Tu je Snapdragon 835 čip sa 6 GB RAM-a. Postoje 3 modela sa dodatnom memorijom od 64, 128 i 256 GB. Baterija od 3400 mAh je tu da ispuni sve vaše zahteve.

Xiaomi je takođe najavio još jedan model u ovoj seriji koji će biti ceo obložen keramičkim slojem. Ovaj model će imati 8 GB RAM-a,uz dodatnu memoriju od 128 GB.

Cena ovog modela takođe je sjajna, s obzirom na karakteristike koje su u rangu premium modela, a one su, u zavisnoti od odatne memorije, 506, 552 i 613 dolara.

Specijalna edicija od 8GB RAM-a koštaće oko 720 dolara, što je opet daleko manje od trenutnih premium modela na tržištu. Ostaje još samo da stigne do nas.

Šta ti misliš? Komentariši!

Samo trenutak, učitavam komentare...