Vesti

Samsung ponizio Apple novom reklamom

Samsung novu reklamu posvetio Apple korisnicima

Samsung je odlučio da u svojoj novoj reklamnoj kampanji za ciljnu grupu uzme ni manje ni više nego Apple iPhone korisnike, sa namerom da pokaže razočarenje jednog korisnika iPhone-a koji je iz godine u godinu kupovao nove modele i razočaravao se novim opcijama, dok su telefoni južnokorejske kompanije postajali bolji tokom godina u poređenju sa uređajima rivala.

Video, pod nazivom "Growing Up", prati priču mladića čiji je izbor kupovina iPhone-a kada je telefon prvi put objavljen 2007. godine i prikazuje kako on živi sa Apple modelima koji su se pojavljivali tokom godina. Tokom ovog perioda, on upoznaje devojku čiji su izbor bili samsung telefoni. Kako vreme odmiče, i obe kompanije objavljuju nove modele, izgleda da mladić ima sve više sumnji kada je u pitanju njegov izbor telefona i njihove performanse u poređenju sa Galaxy modelima njegove partnerke.

U novoj reklami, Samsung u svakoj scenu potencira koliko su Galaxy modeli superiorniji u poređenju sa iPhone-ima, uz sugestiju da je Samsung nudio bežično punjenje i vodootpornost kada Apple to nije nudio na svojim modelima. Samsung naglašava i to da kompanijin premijum model za 2017. godinu ima 3.5mm priključak, za razliku od rivala.

Na kraju reklame, nakon što se tokom godina uverio u prednosti Samsung Galaxy modela koji koristi njegova lepša polovina, mladić se konačno odlučuje da postane korisnik Galaxy Note8 i uz pomoć S olovke piše poruku svojoj dragoj: "Pogodi šta sam upravo nabavio".

Šta ti misliš? Komentariši!

Samo trenutak, učitavam komentare...