Vesti

Procurele slike Huawei P20 serije (FOTO, VIDEO)

Samo desetak dana pre zvaničnog predstavljanja

Ostalo je još nekih 10ak dana do zvaničnog predstavljanja nove Huawei P20 serije u Parizu, pa glasine možemo čuti iz dana u dan. Taman kada smo pomislili da smo sve čuli, pojavile su se slike modela P20 koje pokazuju novi model u prelepoj mešavini boja, tzv gradijent, što je prilični iskorak kada je u pitanju dizajn telefona.

Navikli smo na jednobojne, uglavnom crne, bele, zlatne ili srebrne nijanse, međutim Huawei ovaj put ide korak dalje. Poznati i dosad pouzdani dojavljivač Evleaks nam je i ovog puta priuštio da vidimo nove slike modela pre same premijere modela. Ono što nam je potpuno jasno jeste da će model P20 Pro doći sa tri kamere pozadi. Dve u paru i jedna izdvojena, za hibridno i optičko zumiranje, bistrije hvatanje pokreta, bolji bokeh, neverovatan usporen video i vrhunske slike koje nastaju pri slabom osvetljenju ili noću. Sa prednje strane će imati makar jednu, ali nam se čini da u iPhone-olikom isečku možda stoje i dve kamere spremne da otključaju telefon na pogled ili skeniranjem lica.

P20 serija biće premijerno predstavljena 27. marta u Parizu

Ono što za sada znamo je da će svi uređaji imati nove ekrane koji će, praktično pokrivati celu prednju stranu. Modeli Huawei P20 i Huawei P20 Pro pokretaće najverovatnije Kirin 970 čipset i poboljšana veštačka inteligencija, dok će najpovoljniji model, Huawei P20 Lite, stići sa Kirin 659 čipsetom i pojedinim AI opcijama pomenutih modela.

Ono čemu Huawei teži jeste kreiranje telefona, koji će, zahvaljujući mobilnoj veštačkoj inteligenciji moći da uče, slušaju, čitaju, čak i da razumeju kako razmišljamo, telefona, koji će analizirati naše ponašanje i predviđati potrebe tako što će nuditi savršeno prilagođene informacije tačno onda kada su potrebne.

Očekuje se da će cene biti: 369 evra za model P20 Lite, 679 evra za P20 i 899 evra za Huawei P20 Pro model

Huawei je predstavio i nove tizere, koji pokazuju mogućnosti nove kamere na P20 seriji. Prvi video nosi naziv "See Brighter" i sugeriše mogućnosti kamere u uslovima slabog osvetljenja, dok drugi video ima naziv "See Closer" i ukazuje na opciju zumiranja.

Preporučene cene, ako je verovati GSMArena.com , su za Evro zonu 369 evra za model P20 Lite, 679 evra za P20 i 899 evra za Huawei P20 Pro model. Ukoliko ne računamo Porsche edicije Huawei Mate telefona, koje smo videli ranije, P20 Pro će biti najskuplji Huawei telefon do sada. Budite sa nama 27. marta kada će P20 serija biti premijerno predstavljena i saznajte sve detalje.

Šta ti misliš? Komentariši!

Samo trenutak, učitavam komentare...