Vesti

Ovo je verovatno najbolji telefon za 1 dinar

Ukoliko birate paket i telefon za 1 dinar, Nokia 3 je dobar izbor

Nokiu pamtimo po slavnoj prošlosti i kompaniji koja je nekada bila broj jedan, a zatim gotovo potpuno nestala sa tržišta. Na pitanje šta bi takvu kompaniju moglo da vrati u tržišnu trku, odgovor je samo naporan rad. I Nokia je to shvatila, pa kao rezultat možemo reći da je Nokia 3 verovatno jedini telefon koji se u paketima operatera prodaje za dinar (uz mesečnu naknadu nižu od 1.700 dinara), koji će dobiti Android Oreo i tako još makar godinu i po biti i te kako upotrebljiv što se mogućnosti tiče.

Nokia 3 je solidan telefon, koji se u maloprodaji nudi za 170 evra, a za taj novac pruža čist Android operativni sistem (trenutno Nougat 7.1), najmanja je od novih Nokia uređaja, sa ekranom od 12.7 centimetara, MTK 6737 procesorom (quad-core 1.3 GHz) i internom memorijom od 16 GB. Ovaj model ima 2 GB RAM i bateriju 2.650 mAh, a nakon Android Oreo sistema stići će mu i Android P, koji je Nokia već potvrdila.

Verovatno najbolji telefon za 1 dinar u ponudi operatera

Da se razumemo, ovaj model je daleko od premium modela, ali je za početnike i one koji mobilni koriste za kominikaciju najvišei više nego slidan, posebno što će ovaj model dobiti još dve generacije Android OS-a. To je svakako jedan od bitnijih parametara kada se vrši odabir mobilnog telefona.

Šta ti misliš? Komentariši!

Samo trenutak, učitavam komentare...