Vesti

Motorola Moto Z može da štampa fotografije

Sjajna vest za ljubitelje fotografije

Saradnja kompanija Motorola i Polaroid urodila je sjajnim plodom. Naime, novost koju ova saradnja donosi jeste predstavljanje Polaroid Insta-Share Printer, Moto Mod koji omogućava korisnicima, da nakon što uslikaju fotografiju, da je zatim i odštampaju, isto kao i kod starih Polaroid uređaja.

Sada možete ištampati fotografiju odmah nakon slikanja i zalepiti je

Razlika u odnosu na standardni Polaroid je ta što ovaj mod koristi malo napredniju tehnologiju. Ovaj mod koristi ZINK papir, koji garantuje manju verovatnoću da se razmaže. ZINK papir ne koristi mastilo, već kako bi reprodukovao sliku na papir, koristi termalni senzor koji zagreva papir i utiskuje sliku jednim pritiskom. Papir je takođe vodootporan i ima lepljivu poleđinu, koju odmah možete zalepiti.

Mod se kači na pozadinu Moto Z telefona i dolazi sa posebnim tasterom za kameru. Osim fotografija koje uslikate sami, ovaj mod će vam omogućiti štampu i sa drugih izvora, kao što su Facebook, Instagram, ili Google Photos-a.

Ono što bi mogla biti mana ovog uređaja je najverovatnije cena, koja će iznositi oko 200 dolara. Međutim, ostaje da sačekamo i zvaničnu cenu samog potrošnoh materijala. Ali ljubitelji fotografije verovatno neće žaliti novca.

Šta ti misliš? Komentariši!

Samo trenutak, učitavam komentare...