Vesti

HTC predstavio HTC Desire 12 i HTC Desire 12+

Stižu novi modeli iz HTC-a

HTC je danas predstavio dva nova modela koja nude baš ono što želite, po cenama od kojih vas neće boleti glava: HTC Desire 12 i HTC Desire 12+.

Nudeći slično iskustvo u dva različita pakovanja, 5,5" HTC Desire 12 i 6" HTC Desire 12+ su iznenađujuće tanki i udobni za držanje, iako imaju velike ekrane "od ivice do ivice", odnosa stranica 18:9. Oba telefona imaju sledeće karakteristike:

• Veliki ekran koji je lak za rukovanje. Pregledniji YouTube, bogatiji doživljaj tokom igranja igrica i gledanja filmova. Veći i bolji ekran omogućava vam da uživate u stvarima koje volite, dok je sve što vam treba na samo dodir daleko zahvaljujući funkciji "prevlačenje bilo gde" (swipe anywhere).
• Sačuvajte posebne trenutke. Snimajte živopisne fotografije i danju i noću, pomoću glavne kamere rezolucije 13 MP, koja poseduje Phase Detection autofokus, za dodatnu jasnoću u pokretu. HTC Desire 12+ čak ima i dvostruku kameru, što vam omogućava da promenite fokus na fotografiji
nakon snimanja, kako biste dodali prekrasan, umetnički bokeh efekat.
• Uvek brine o vama. HTC Sense Companion vam olakšava život uz Smart Alarms koji inteligentno reaguje na vaš kalendar, Battery Saver koji vas podseća da dopunite bateriju pre nego što krenete od kuće, kao i poboljšanje performansi brisanjem neželjenih fajlova i oslobađanjem dragocenog prostora.
• Spoj lepote i vrhunskog stila. Prateći izvrsni Liquid Surface dizajn koji je donela U11 serija, HTC Desire 12 i HTC Desire 12+ imaju zadnju stranu od izdržljivog akrilnog stakla sa novim, uglađenim izgledom koji će privući svačiju pažnju. Neprimetni okvir i prelepo zaobljene ivice odaju utisak luksuza, a dinamične boje naglašavaju vaš jedinstveni stil.

Veliki ekran, male dimenzije

HTC Desire 12+ poseduje najveći 6" ekran u Desire seriji, ali i pored toga iznenađujuće lepo leži u ruci, baš kao i HTC Desire 12 sa 5,5" ekranom. Moderan i elegantan dizajn prikazuje svu lepotu U serije sa prepoznatljivom "tečnom površinom" koja obuhvata najkompaktniji i najlakši 18:9 telefon koji smo ikad napravili.

Sa ekranima odnosa stranica 18:9, od 2.5D stakla, HTC Desire 12 i Desire 12+ vam pružaju veće i bolje iskustvo gledanja, kako biste uživali u stvarima koje volite. Tanak okvir, u kombinaciji sa funkcijom "prevlačenje bilo gde" nudi udobno i jednostavno korišćenje jednom rukom.

Sačuvajte posebne trenutke

Snimajte živopisne fotografije i danju i noću, pomoću glavne kamere rezolucije 13 MP na HTC Desire 12 i HTC Desire 12+ telefonima. Phase Detection autofokus će se postarati da dobijete jasne detalje, čak i kada slikate objekte koji se kreću.

Dvostruka kamera na HTC Desire 12+ beleži više fokalnih tačaka istovremeno, što vam omogućava da promenite fokus na fotografijama nakon što su snimljene, a možete dodati i bokeh efekat. Bokeh mod vam daje oštar prednji plan i prirodno zamućenu pozadinu, za umetničke fotografije.

Napravite jasne i dobro osvetljene selfije zahvaljujući blicu sa prednje strane ili uživajte u mekanim tonovima selfi osvetljenja za prirodan sjaj u bilo kom okruženju. Veliki ƒ/2.0 otvor blende prednje kamere HTC Desire 12+ telefona
propušta više svetlosti, za jasnije detalje pri slabijem osvetljenju.

Uvek brine o vama

HTC Sense Companion vas na vreme podseća na predstojeće događaje ili praznike, pa će čak i isključiti alarm u praznično jutro, kako biste mogli da se naspavate.

Ponekad u žurbi zaboravite da proverite da li vam je napunjena baterija telefona. HTC Sense Companion je dovoljno pametan da proveri da li tog dana imate neki sastanak i da vas podseti da napunite bateriju dok još imate vremena, ili da ponesete eksternu bateriju.

HTC Sense Companion će se pobrinuti da vaš telefon radi na optimalnoj brzini. Predložiće brisanje nepotrebnih fajlova i aplikacija koje ne koristite, kako biste oslobodili prostor.

Spoj lepote i prelepog dizajna

Elegantan dizajn je znak poštovanja našem Liquid Surface nasleđu, sa zadnjim poklopcem od izdržljivog akrilnog stakla, koji daje novi, uglađeniji izgled. Neprimetni okvir i prelepo zaobljene ivice odaju utisak luksuza, a dinamične boje naglašavaju vaš jedinstveni stil. Čim stignu u prodaju na tržište Srbije, imaćemo i informacije o zvaničnim cenama.

Šta ti misliš? Komentariši!

Samo trenutak, učitavam komentare...