Vesti

Google Pixel 3

Procurele fotografije manjeg modela

I dok se po internetu lome koplja oko toga da li su „procureli“ testovi novog Google fableta, Pixel 3 XL zapravo samo prevara sa nekakvim kineskim plagijatom, na Reddit-u su se pojavile fotografije manjeg modela Pixel 3.  Fotografije su slikane uživo, u ruci, pa ako su zaista prave, onda se može govoriti o dizajnu novog Google telefona.

Na slikama deluje da je u pitanju ekran od 5.5“, sa odnosom stranica 2:1, veoma tankim profilom i jednom glavnom kamerom koja jedva viri iz kućišta. Gornja i donja ivica sa prednje strane su simetrične veličine i izgleda je ovoga puta izostao mali jezičak, tako da je plastika na vrhu od leve do desne ivice. Zadnji panel je kao i na prošlom modelu kombinacija aluminijuma koji se prostire do gornjeg dela uređaja gde se nalazi verovatno stakleni umetak. Kako stvari stoje, Pixel 3 će imati samo jedno sočivo glavne kamere, ali će ono imati varijabilnu aparaturu.

Naime, osim slika samo telefona objavljeni su i screenshot-ovi. Tu možemo da vidimo da će otvor blende biti varijabilan, kao na Galaxy S9 recimo (f/1.8 – f/1.2), da je displej u FullHD+ rezoluciji i da će baterija biti negde oko 3.000mAh.

Sve je ovo naravno, pod uslovom da su ovo zaista slike Pixel 3 telefona, a ne samo nekog parčeta plastike obrađenog u Photoshopu. Kako god bilo, tržište je već dobrano zagrejano za nove Google smartfone, pa ne sumnjamo da će svakako trljati ruke kada krene prodaja.

Šta ti misliš? Komentariši!

Samo trenutak, učitavam komentare...