Vesti

Google Pixel 3 Lite

Stigle slike, ništa od kompaktnog Pixel-a

Još uvek nema zvanične potvrde, ali zato ima sve više fotografija novog smartfona koji bi navodno trebalo da bude treći Google Pixel model, sa oznakom Lite. Prve informacije i slike iz ruke koje su se pojavile početkom meseca prikazivale su uređaj manjih dimenzija od uobičajenih za premium telefone, ali nove fotke pokazuju suprotno.

Sada se vidi da je navodni Pixel 3 Lite veći od iPhone-a XS, i da je po dimenzijama gotovo kao iPhone XR, od koga je samo za nijansu uži. Dakle, nema govora o kompaktnosti. Ranije pristigle informacije govore o telefonu sa ekranom od 5.56 inča, u 2220x1080 rezoluciju, ali na nešto starijem IPS panelu. Takođe, Pixel 3 Lite ne bi trebalo da pokreće najjača serija čipova nove generacije, već nešto slabiji Snapdragon 670. To bi naravno značilo i nešto nižu cenu.

Međutim, sve ove informacije treba uzeti sa rezervom, pa čak slike. Na njima se zaista vidi neki smartfon koji je dizajniran slično Pixel telefonima, ali na zadnjoj strani se vidi logotip slovo C, a ne G, što je uobičajeno za Google telefone. Drugo, informacije o ovom uređaju, pa i specifikacije dolaze samo sa jednog, ruskog  sajta, Wylsa. Na ruskom portalu koji se bavi vestima i informacijama u vezi sa telefonima, računarima i gedžetima mogu se naći slične informacije, ali one nisu uvek 100% tačne već se objavljuju kao tračevi i govorkanja. Na kraju, iz samog Google-a još uvek nema nikakve reakcije na ove vesti, pa i to treba uzeti u obzir. Naravno, neki će ignorisanje protumačiti kao potvrdu ovih elektronskih tračeva, dok će drugi tu videti samo polu-informaciju. Šta vi mislite, da li nas ove godine čeka i jeftiniji Google Pixel 3?

Šta ti misliš? Komentariši!

Samo trenutak, učitavam komentare...