Vesti

Da li je ovo izgled novog Galaksija S9?

Kako vam se čine procureli renderi

Situacija sa novim Galaksijem S9 se zahuktava, glasine se šire iz dana u dan, pa je pitanje kada će Samsung Galaxy S9/S9+ telefoni biti objavljeni, kao i kako će izgledati. Nagađalo se da novi model neće biti previše drugačiji od svog prethodnika, a novi rendri ovo i potvrđuju.

Samsungmobile.News je objavio tvit poznatog @evleaks sa navodnim renderima predstojećeg Galaxy S9 telefona. Za sada nije poznato da li se radi o autentičnim renderima ili konceptu, tako da ih treba uzeti sa dozom rezerve. Međutim, omo što je prikazano je u skladu sa informacijama koje smo do sada čuli o telefonu. A iskustvo je pokazalo da @evleaks gotovo uvek ima tačne informacije.

Na slikama možemo videti tanje okvire oko ekrana, donji bezel je gotovo u potpunosti uklonjen. Međutim, ostaje da vidimo kako će sa ovim dizajnom Samsung zadržati 18.5:9 odnos stranica na telefonu.

Renderi prikazuju i boje u kojima će Galaxy S9 biti dostupan, a vidimo i senzor otiska prsta na pozadini. Čim su procureli renderi, sasvim je moguće očekivati novi model već u januaru.

Šta ti misliš? Komentariši!

Samo trenutak, učitavam komentare...