Aplikacije

YouTube Music Aplikacija
Besplatno

YouTube aplikacija namenjena isključivo pregledanju muzike

YouTube Music Aplikacija

YouTube aplikacija namenjena isključivo pregledanju muzike

Prvenstveno stvoren kao servis za prikazivanje ličnih snimaka, YouTube je ubrzo postao jedan od glavnih alata za strimovanje muzike širom planete. Gotovo svaka muzička zvezda poseduje svoj oficijelni YouTube kanal preko koga promoviše svoje pesme i komunicira sa obožavaocima. Naravno pored muzike na YouTube servisima se može pronaći mnoštvo najrazličitijih snimaka a ponekada se ova raznolikost može pokazati kao nedostatak. Da bi ste došli do pesme koju želite da čujete ponekad morate da prođete kroz pravu džunglu kućnih videa i bezbroj snimaka nezvaničnih vladara YouTube servisa - mačaka. Kako bi olakšao pronalaženje muzike na YouTube-u, Google je nedavno izdao novu YouTube Music aplikaciju.

S obzirom da je prvenstveno namenjena slušanju muzike, aplikacija je podešena tako da prikazuje samo rezultate vezane za muziku kao što su spotovi ili koncertni snimci. Ovo znači da neće biti neplaniranih upada u vidu video recenzija ili drugih nepovezanih video materjala. Pored brzog pronalaženja video spotova, pesama i muzičkih albuma, uz pomoć opcije explore aplikacija omogućava pronalaženje remiksa, fotografije omota kao i video snimke sa tekstovima pesama. Unutar aplikacije nalazi se i Home Tab koji prikazuje preporuke skojene za svakog korisnika pojedinčano. Na osnovu prethodno traženih pojmova, aplikacija poručava vaš muzički ukus i predlaže spotove u skadu sa njim, a ukoliko smatrate da je izbor koji vam aplikacija nudi preuzak, jednostavno uključite opciju more variety i dobićete proširenu listu YouTube muzičkih predloga.

Home Tab prikazuje personalizovane preporuke

Kao i sam YouTube servis i nova aplikacija je besplatna zbog čega je prepravljena različitim reklamama preko kojih YouTube ostvaruje svoju često impresivnu zaradu. A ukoliko sve te reklame ipak postanu i suviše iritantne za vas, uvek se možete pretplatiti na YouTube Red opciju. Osim pregledanja sadržaja oslobođenog od reklama, YouTube Music aplikacija nudi i brojne druge pogodnosti svojim pretplatnicima. Na primer, pretplatnici mogu pregledati video snimke i dok su offline a dostupna im je i opcija audio only tokom koje možete slušati muziku i sa ugašenim ekranom ili dok radite u nekoj drugoj aplikaciji.

YouTube Red omogućava audio only i offline strimovanje

YouTube Music aplikacija je dostupna za Android i iOS operativne sisteme a može se potpuno besplatno skinuti preko App Store i Google Play servisa. Za sada, aplikacija je dostupna samo u Americi ali se uskoro očekuje i njen dolazak u Evropu. Čini se da je razvijanje novih muzičkih aplikacija the next big thing u svetu mobilnih uređaja te je tako i Apple nedavno predstavio svoju Apple Music aplikaciju. Predpostavlja se da je lansiranje nove muzičke aplikacije jedan od načina na koji Google pokušava da razvije YouTube Red sistem pretplate koji povezuje novu aplikaciju sa Google Play Music servisom. Malo je verovatno da će kompanija uspeti da znatno podigne broj pretplatnika s obzirom da je većina ljudi ionako navikla da sluša muziku i gleda spotove besplatno. Bez obzira na to ljubitelje muzike sigurno će obradovati veći broj mogućnosti prilikom izbora muzičkih servisa, a mogućnost slušanja muzike bez upadanja parodija, recenzija, tutorijala i nevezanih sadržaja verovatno će obradovati čak i povremene korisnike YouTube-a.

Najnovije aplikacije

Bitmoji - napravite svoje lične stikere
/Zabava
Neka vaša ćaskanja postanu zanimljivija
Besplatno
Filter App - svi kulturni događaji na jednom mestu
/Utilities
Jednim klikom pregledajte sve kulturne događaje u prestonici
Besplatno
Daily Yoga - vežbajte jogu gde god da se nalazite
/Zdravlje & Fitness
Više ne morate da brinete da li ćete propustiti termin
Besplatno
Google Datally: Sačuvajte internet na vašem telefonu
/Utilities
Lako proverite kako se troši internet na vašem telefonu
Besplatno
FaceApp - sve što treba da znate
/Fotografije & dizajn
Planeta je poludela za ovim filterima
Besplatno
BTCnews - Bitcoin Crypto News
/Finansije
Najnovije vesti o kriptovalutama
Besplatno
Harry Potter: Hogwarts Mystery
/Igrice
Sjajna vest za sve fanove Harry Pottera
Besplatno
Digital Bitbox - novčanik za čuvanje kriptovaluta
/Finansije
Neka vaše kriptovalute dobiju veći nivo zaštite
70,00 $
Google Arts & Culture - nađite slavnog dvojnika
/Zabava
Ako ste se pitali na koga sa slikarskog platna najviše podseććate, evo...
Besplatno
Šta ti misliš? Komentariši!

Samo trenutak, učitavam komentare...