Aplikacije

Ulepšajte video snimke na telefonu uz aplikaciju WeVideo
Besplatno

Aplikacija pomoću koje možete da uokvirite vaše uspomene na kreativan način

Ulepšajte video snimke na telefonu uz aplikaciju WeVideo

Aplikacija pomoću koje možete da uokvirite vaše uspomene na kreativan način

Uređivanje fotografija na telefonu je sasvim normala stvar, a aplikacije koje su namenje za to su preplavile Google Play i App Store prodavnice. Kada je u pitanju montaža video klipova na telefonima, tu je već drugačji scenario. Nije da ne postoje aplikacije za montiranje video klipova na marketima, ali nisu tako česte. Veliki broj tih aplikacija koje se mogu naći su, ili freemium ili se plaćaju.

Freemium aplikacije su baš dosta prisutne, međutim one nisu baš najbolje, a što je najgore, za svaki napredniji efekat ili funkciju mora da se plati licenca. Sve ovo vam govorimo u nameri da istaknemo to zbog čega je aplikacija o kojoj ćemo sada govoriti jako dobra. WeVideo je jedna moćna platforma koja u okviru svoje usluge sadži tri paketa: besplatan, premium i pro. Besplatan naravno podrazumeva pojedine limite, dok se premium od pro paketa razlikuje samo za jednu funkciju.

po završetku uređivanja video klipa možete ga direktno nakačiti na YouTube

Šta, ustvari, to znači u praksi? Obzirom da je WeVideo dostupan preko web-a, za iOS i za Android operativne sisteme, klasičnim korisnicima je besplatan paket sasvim dovoljan. Bićete u mogućnosti da koristite gotovo sve alatke, potpuno sve filtere i efekte i da na oblaku nakačite čak 10GB video materijala. Odlično je to što niste uslovljeni da čuvate samo na oblaku ili da uređujete video klipove koji moraju biti vremenski ograničeni.

Po našem iskustvu, jedina stavka na koju ste “ucenjeni” je reklamna animacija koja ide na kraju videa. To ne smeta većini, sve dok korisnici WeVideo aplikacije imaju odrešene ruke da koriste sve alatke i efekte. Takođe, moramo da pohvalimo i to da se po završetku uređivanja video klipa, on može direktno nakačiti na YouTube, što je kod drugih aplikacija to jedna od plaćenijih funkcija.

Prvo što treba da uradite je da se prijavite na WeVideo. To možete obaviti pomoću svog Facebook i Google+ naloga ili direktnom registracijom na WeVideo pomoću svog ličnog email-a. Kada sa tim završite bićete prebačeni na početnu stranicu preko koje primenjujete video zapis koji želite da montirate, kao i audio zapise, efekte, fotografije i naslov.

Video zapise i fotografije možete dodatno uređivati dodirom na malu olovčicu koja je pozicionirana u ćošku sadržaja koji uređujete. Dodirom na olovčicu moći ćete da skraćujete video i isečeta ga po svojoj volji, da pojačate ili smanjite ton video sadržaja i da dodate tekst koji će se pojaviti tamo gde vi odredite. Takođe,možete dadati i muziku po vašem ukusu, koja će pratiti video.

Kada završite uređivanje video zapisa po svojoj želji, dodirom na ,,Publish” ikonicu (mala bela strelica okrenuta na gore) započinjete proces finaliziranja vašeg rada. Tu ćete pronaći opcije za deljenje na YouTube, Facebook, da sačuvate video na telefon i da dodelite naziv vašem radu. Sigurni smo da ćete uživati u ovoj aplikaciji.

WeVideo sadži tri paketa: besplatan, premium i pro

Sveukupno, WeVideo obuhvata:

Uređivač fotografija i video zapisa,
30+ jedinstvenih tema i poboljšane video filtere,
Dodavanje specijalnih efekata i prelaza,
Pisanje naslova i drugih natpisa,
Dodavanje muzike po vašoj želji,
Dodavanje emotikona na video zapise,
Objave u HD,
Čuvanje video klipova i mogućnost direktnog objavljivanja istih na Facebook i Youtube.

Sigurni smo da ćete uz pomoć ove aplikacije vaše uspomene ,,upakovati'' na najkreativniji mogući način i dugo uživati u njima.

Najnovije aplikacije

Bitmoji - napravite svoje lične stikere
/Zabava
Neka vaša ćaskanja postanu zanimljivija
Besplatno
Filter App - svi kulturni događaji na jednom mestu
/Utilities
Jednim klikom pregledajte sve kulturne događaje u prestonici
Besplatno
Daily Yoga - vežbajte jogu gde god da se nalazite
/Zdravlje & Fitness
Više ne morate da brinete da li ćete propustiti termin
Besplatno
Google Datally: Sačuvajte internet na vašem telefonu
/Utilities
Lako proverite kako se troši internet na vašem telefonu
Besplatno
FaceApp - sve što treba da znate
/Fotografije & dizajn
Planeta je poludela za ovim filterima
Besplatno
BTCnews - Bitcoin Crypto News
/Finansije
Najnovije vesti o kriptovalutama
Besplatno
Harry Potter: Hogwarts Mystery
/Igrice
Sjajna vest za sve fanove Harry Pottera
Besplatno
Digital Bitbox - novčanik za čuvanje kriptovaluta
/Finansije
Neka vaše kriptovalute dobiju veći nivo zaštite
70,00 $
Google Arts & Culture - nađite slavnog dvojnika
/Zabava
Ako ste se pitali na koga sa slikarskog platna najviše podseććate, evo...
Besplatno
Šta ti misliš? Komentariši!

Samo trenutak, učitavam komentare...