Aplikacije

Tinder - aplikacija za upoznavanje i možda nešto više
Besplatno

Ukoliko tragate za potencijalnim partnerom, možda vam Tinder bude od koristi

U današnje vreme mnogi više posvećuju pažnju svojim pametnim telefonima nego ljudima oko sebe. To je i jedan od razloga zato je onlajn komunikacija sve rasprostranjenija, dok je upoznavanje uživo sve ređe, nažalost. Međutim, upravo za one kojima je lake da se upoznaju putem ekrana, tu je Tinder.

Aplikacija Tinder za pametne telefone (iPhone i Android) koristi navigaciju da nađe ljude u vašoj blizini. Ona povezuje vaše fizičko prisustvo sa podacima sa vašeg Facebook profila, kako bi osobi koja vas "pretražuje" pokazala da li imate neke zajedničke prijatelje ili interesovanja. Slika te osobe će vam se pojaviti na ekranu. Ako vam se svidi, pomeraćete klizač na desno, a ako ne, onda klizač ide ulevo. A ako se svidite jedno drugom, onda možete da počnete da razmenjujete poruke, možda zakažete sastanak ili čak odete i koji korak dalje...

Aplikacije funkcioniše na osnovu fotografija i zbog toga je mnogi nazivaju "surovom". Naime, vi upisujete i svoja interesovanja i nešto više o sebi, ali uglavnom kada vam se pojavi fotografija osobe koja ima profil takođe, najčešće se samo na osnovu izgleda odlučujete da li ćete anonimno prelistati dalje, bez ikakvog ulaska u komunikaciju ili ćete kliknuti da vam se osoba sviđa i time stupiti u kontakt.

Takođe, vi sami možete kliknuti na opciju da vam se neko dopada. On dobija to obaveštenje i ako mu se vi sviđate, onda je to "pogodak" koji omogućava dalju komunikaciju putem poruka unutar aplikacije. Ukoliko ne, on će samo preskočiti vaš "lajk".

Osnivač Tindera, Džastin Matin, misli da je Tinder popularan јер je manje izveštačen u odnosu na druge društvene mreže koje se oslanjaju na pažljivo konstruisane profile. "Tinder zapravo samo imitira način na koji stvarni svet funkcioniše", kaže Matin. "Kada uđete u kafić, prva stvar koju primetite je nečiji fizički izgled. To vas ili privuče ili ne. Ako vas privuče, otpočinjete razgovor, tražite šta vam je zajedničko, što pomaže da se uspostavi međusobno poverenje. Zajednički prijatelji i zajednička interesovanja su dobre tačke od kojih možete da počnete".

Ukoliko tragate za potencijalnim partnerom, možete oprobati "sreću" putem Tindera. Iskustva su zaista različita, ali mi vam želimo "pogodak".

Najnovije aplikacije

Bitmoji - napravite svoje lične stikere
/Zabava
Neka vaša ćaskanja postanu zanimljivija
Besplatno
Filter App - svi kulturni događaji na jednom mestu
/Utilities
Jednim klikom pregledajte sve kulturne događaje u prestonici
Besplatno
Daily Yoga - vežbajte jogu gde god da se nalazite
/Zdravlje & Fitness
Više ne morate da brinete da li ćete propustiti termin
Besplatno
Google Datally: Sačuvajte internet na vašem telefonu
/Utilities
Lako proverite kako se troši internet na vašem telefonu
Besplatno
FaceApp - sve što treba da znate
/Fotografije & dizajn
Planeta je poludela za ovim filterima
Besplatno
BTCnews - Bitcoin Crypto News
/Finansije
Najnovije vesti o kriptovalutama
Besplatno
Harry Potter: Hogwarts Mystery
/Igrice
Sjajna vest za sve fanove Harry Pottera
Besplatno
Digital Bitbox - novčanik za čuvanje kriptovaluta
/Finansije
Neka vaše kriptovalute dobiju veći nivo zaštite
70,00 $
Google Arts & Culture - nađite slavnog dvojnika
/Zabava
Ako ste se pitali na koga sa slikarskog platna najviše podseććate, evo...
Besplatno
Šta ti misliš? Komentariši!

Samo trenutak, učitavam komentare...