Aplikacije

Thy Rocket
Besplatno

Da li možeš da stigneš do zvezda?

Thy Rocket

Da li možeš da stigneš do zvezda?

Ako ste ikada sanjali da postanete astronaut i da krstarite svemirom nova igrica domaće proizvodnje Thy Rocket idealna je aplikacija za vas. Ova mobilna igra arkadnog tipa jednostavna je za korišćenje i neverovatno zabavna a uz pomoć nje testiraćete svoje reflekse dok pokušavate da svoju raketu odvedete do cilja.

Thy Rocket se brzo instalira i lako pokreće. Jednostavnim kucanjem po ekranu vinućete svoju raketu u svemir a kada je raketa u pokretu možete je navoditi i menjati smer pritiskanjem levo desno po displeju. Cilj igre je izbegavati brojne meteorite koji vam se nalaze na putu jer ćete svaki put kada udarite u meteorit izgubiti život.

Kucnite na ekran i pokrenite raketu

Što više napredujete kroz kosmos vaše putovanje postajaće sve teže a meteoriti sve veći te će vam trebati sve više snage i koncentracije kako bi ste sačuvali svoju raketu. Uz to morate se kretati u okviru određenih granica jer kada vaša raketa udari u zid igrice bilo sa leve ili sa desne strane takođe gubite život.

Izbegavajte meteorite i zidove

Ali u svemiru ne postoje samo prepreke već i bonusi. Tako ćete na svom putu naleteti na gomilu zvezda koje treba da sakupljate kako bi dobili bonus poene, a ako uspete da pronađete super retku zvezdu i pokupite je, dobićete specijalni bonus od +15 poena. Ne samo da će vam novi poeni pomoći da postanete najbolji astronaut među svojim prijateljima već ćete i otključati novu raketu svaki put kada postignete hi score koji je deljiv sa 5.

Sakupljajte zvezde i osvojite bonus poene

Developeri stalno unapređuju i dodaju nove rakete u igricu te sada imate preko trideset raznobojno dizajniranih vozila koje možete koristiti na svom putu kroz univerzum. Od klasičnih metalnih do maslinasto zelenih i neonsko žutih raketa Thy Rocket definitivno ima po nešto za svačiji ukus. A tu su i rakete specijalno dizajnirane za praznike te smo za sada imali priliku da vidimo novogodišnjie rekete i rakete sa specijalnim motivima za Dan zaljubljenih.

Više od 30 raznobojnih raketa

Ova zarazna arkadna igra dolazi nam iz radionice domaćeg developera Suavis i potpuno je besplatna. Igrica je trenutno dostupna je za Android uređaje a očekuje se i skoro lansiranje iOS verzije. Ako želite da testirate svoju brzinu i koncentraciju ili jednostavno da se zabavite dok se odmarate kod kuće ili čekate autobus, skinite ovu igricu i započnite svoj put kroz kosmos.

Skinite Thy Rocket sa Google Play Store

Najnovije aplikacije

Bitmoji - napravite svoje lične stikere
/Zabava
Neka vaša ćaskanja postanu zanimljivija
Besplatno
Filter App - svi kulturni događaji na jednom mestu
/Utilities
Jednim klikom pregledajte sve kulturne događaje u prestonici
Besplatno
Daily Yoga - vežbajte jogu gde god da se nalazite
/Zdravlje & Fitness
Više ne morate da brinete da li ćete propustiti termin
Besplatno
Google Datally: Sačuvajte internet na vašem telefonu
/Utilities
Lako proverite kako se troši internet na vašem telefonu
Besplatno
FaceApp - sve što treba da znate
/Fotografije & dizajn
Planeta je poludela za ovim filterima
Besplatno
BTCnews - Bitcoin Crypto News
/Finansije
Najnovije vesti o kriptovalutama
Besplatno
Harry Potter: Hogwarts Mystery
/Igrice
Sjajna vest za sve fanove Harry Pottera
Besplatno
Digital Bitbox - novčanik za čuvanje kriptovaluta
/Finansije
Neka vaše kriptovalute dobiju veći nivo zaštite
70,00 $
Google Arts & Culture - nađite slavnog dvojnika
/Zabava
Ako ste se pitali na koga sa slikarskog platna najviše podseććate, evo...
Besplatno
Šta ti misliš? Komentariši!

Samo trenutak, učitavam komentare...