Aplikacije

Super Mario Run - Omiljena igrica od sada i na vašem telefonu
Besplatno

Igrica koja vraća u detinjstvo

Da li se sećate kada ste dobili Super Mario igricu za Nitendo? Verujem da ste proveli sate i sate jureći kroz nivoe u pokušaju da spasite Mariovu voljenu princezu iz kaveza. Na radost svih obožavaoca poznatog brke Nitendo je odlučio da dovede svima omiljneu igricu i na mobilne uređaje.

Za razliku od obične igre, u Super Mario Run aplikaciji nećete morati da pokrećete svog Maria jer će on sam konstantno trčati unapred. Na vama je međutim da pomerate Maria levo i desno svajpovanjem po ekranu ali i da ga naterate da preskače objekte i rupe kliktanjem po ekranu. Zvuči jednostavnije nego što jeste jer preskakanje prepreka zavisi kako od tajminga tako i do dužine pritiska . Naime što duže pritiskate ekran više će Mario skočiti.

Što duže pritiskate ekran više će Mario skočiti

U okviru igrice postoje i posebni zadaci te ćete prvi put kada pokrenete nivo dobiti zadatak da sakupite 5 ljubičastih zvezdica koje će vam doneti posebne nagrade koje možete skupiti unutar nivoa. Kada ih sakupite dobićete još jednom zadatak sa ponovo sakupite 5 ljubičastih zvezdica li će sada te zvezdice biti teže naći a ako i tada budete uspešni sledeći zadatak biće da skupite 5 crnih zvezdica koje će se pokazati jako korisnim u okviru Magic Kingdom moda.

Super Mario Run sadrži 24 različita nivoa u okviru stori moda u kojima morate pažljivo izbegavati neprijatelje u pokušaju da sto brže stignete do cilja. Ali kao i mnoge druge igrice i Super Mario ima i druge modove za igranjeu kojima možete uživati nakon što pređete sva 24 nivoa. Tu je Mushroom Kingdom mode koji vam omogućava da izgradite mesto puno kuća od pečuraka i zanimljivih likova koristeći crne novčiće koje ste skupili igranjem igrice. Za one kompetetivne tu je i Toad Rally game mode koji vam omogućava da se takmičite sa drugim igračima u tome ko će skupiti više novčića u toku jednog trčanja. Osim novčića potrebno je izvesti što više hrabrih poteza i time impresionirati što više žaba koje će se pojaviti na ekranu svaki put kada izvedete neki fantastičan potez.

Ako pobedite svoj protivnika sve žabe koje ste sakupili tj. Impresionirali pojaviće se u vašem Magičnom Kraljevstvu. Treba napomenuti naime da u okviru ovog moda ipak nećete biti u prilici da se uživo takmičite sa oponentima već samo sa njihovim dug avatarima koji predstavljaju njihovo najbolje trčanje. A ako vam dosadi Super Mario uvek možete isprobati neki od ostalih likova kao što su Luigi, Princess Peach, Toad, Toadette, i Yoshi.

Možete birati između tri moda i 5 poznatih likova

Za sada je Super Mario Run dostupan samo na iOS uređajima ali dobra vest je da se njegov dolazak an Android očekuje uskoro. S druge strane mnoge će frustrirati činjenica da je za igranje ove igrice potrebna stalna internet konekcija ali Nitendo je ovaj potez objasnio činjenicom da je to jedini način da sva tri moda funkcionišu bez problema. Još jedna dobra vest je da je igranje ove igrice u potpunosti besplatno mada možete kupiti različite građavine i karaktere unitar igrice. Zato vam predlažemo da skinete Super Mario Run na vaš omiljeni uređaj i vratite se u detinjstvo uz pomoć ove zabavne igrice.

Najnovije aplikacije

Bitmoji - napravite svoje lične stikere
/Zabava
Neka vaša ćaskanja postanu zanimljivija
Besplatno
Filter App - svi kulturni događaji na jednom mestu
/Utilities
Jednim klikom pregledajte sve kulturne događaje u prestonici
Besplatno
Daily Yoga - vežbajte jogu gde god da se nalazite
/Zdravlje & Fitness
Više ne morate da brinete da li ćete propustiti termin
Besplatno
Google Datally: Sačuvajte internet na vašem telefonu
/Utilities
Lako proverite kako se troši internet na vašem telefonu
Besplatno
FaceApp - sve što treba da znate
/Fotografije & dizajn
Planeta je poludela za ovim filterima
Besplatno
BTCnews - Bitcoin Crypto News
/Finansije
Najnovije vesti o kriptovalutama
Besplatno
Harry Potter: Hogwarts Mystery
/Igrice
Sjajna vest za sve fanove Harry Pottera
Besplatno
Digital Bitbox - novčanik za čuvanje kriptovaluta
/Finansije
Neka vaše kriptovalute dobiju veći nivo zaštite
70,00 $
Google Arts & Culture - nađite slavnog dvojnika
/Zabava
Ako ste se pitali na koga sa slikarskog platna najviše podseććate, evo...
Besplatno
Šta ti misliš? Komentariši!

Samo trenutak, učitavam komentare...