Aplikacije

Strava aplikacija
Besplatno

Fitnes aplikacija za ljubitelje atletike i biciklizma

Strava aplikacija

Fitnes aplikacija za ljubitelje atletike i biciklizma

Pošto je u modernom svetu sve više obaveza a sve manje vremena za opuštanje i rekreaciju, često nije lako naći ni motivacije ni vremena za svakodnevno vežbanje. To je dovelo do stvaranja sve više fitnes aplikacija koje su tu da nas motivišu i olakšaju nam bavljenje različitim sportovima i drugim fizičkim aktivnostima. Postoji mnoštvo fitnes aplikacija, i može se reći da one zauzimaju prilično važano mesto u svakodnevnici modernog sveta. Jedna od njih je i Strava aplikacija koja je namenjena prvenstveno ljubiteljima atletike i biciklizma.

Strava aplikacija koristi GSP tehnologiju kako bi pratila i sumirala sva dostignuća svojih korisnika. Sve što treba da uradite jeste da beležite svoje aktivnosti uz pomoć GPS-a, aplodujete ih preko mobilnog telefona i aplikacija će sačuvati i analizirati vaše podatke. Svaki korisnik ima mogućnost stvaranja lične tabele na osnovu koje se sumiraju svi njihovi rezultati. Ali to nije sve! Kako bi dodatno motivisala korisnike da vežbaju, developeri iz Strava.Inc omogućili su postavljanje izazova svojim prijateljima putem deljenja postignutih rezultata. I takmičenje može da počne.

Programeri iz Strava.Inc su svrstani u 10 najinovativnijih kompanija na svetu kada je polje fitnesa u pitanju,a svoj uspeh delimično duguju i činjenici da su stvorili čitavu mrežu sportista koja se prostire na globalnom nivou. Svi njeni članovi mogu da postavljaju svoje rezultate, ciljeve ili pak izazove i da pomno prate kako se njihov trenažni proces razvija. Članovi mreže takođe mogu da prate i komentrišu aktivnosti svojih prijatelja kao i da proveravaju stanje svoje opreme, što če posebno obradovati ljubitelje biciklizma.

Pridružite se globalnoj fitnes mreži

Strava aplikacija ne samo da motiviše pojedince da vežbaju, već u isto vreme omogućava druženje i razmenu iskustava sa ljudima širom sveta. Za sportiste i rekreativce Strava aplikacija lak je i jednostavan način vođenja evidencije o svakodnevnim aktivnostima. A za one koji još uvek nisu ljubitelji sporta i fitnesa ova aplikacija može biti baš ono što im je potrebno kako bi krenuli putem zdravijeg života.

Najnovije aplikacije

Bitmoji - napravite svoje lične stikere
/Zabava
Neka vaša ćaskanja postanu zanimljivija
Besplatno
Filter App - svi kulturni događaji na jednom mestu
/Utilities
Jednim klikom pregledajte sve kulturne događaje u prestonici
Besplatno
Daily Yoga - vežbajte jogu gde god da se nalazite
/Zdravlje & Fitness
Više ne morate da brinete da li ćete propustiti termin
Besplatno
Google Datally: Sačuvajte internet na vašem telefonu
/Utilities
Lako proverite kako se troši internet na vašem telefonu
Besplatno
FaceApp - sve što treba da znate
/Fotografije & dizajn
Planeta je poludela za ovim filterima
Besplatno
BTCnews - Bitcoin Crypto News
/Finansije
Najnovije vesti o kriptovalutama
Besplatno
Harry Potter: Hogwarts Mystery
/Igrice
Sjajna vest za sve fanove Harry Pottera
Besplatno
Digital Bitbox - novčanik za čuvanje kriptovaluta
/Finansije
Neka vaše kriptovalute dobiju veći nivo zaštite
70,00 $
Google Arts & Culture - nađite slavnog dvojnika
/Zabava
Ako ste se pitali na koga sa slikarskog platna najviše podseććate, evo...
Besplatno
Šta ti misliš? Komentariši!

Samo trenutak, učitavam komentare...