Aplikacije

Star Wars: Galaxy of Heroes / aplikacija
Besplatno

Star Wars RPG igra dostupna za Android i iOS uređaje

Star Wars: Galaxy of Heroes

Star Wars RPG igra dostupna za Android i iOS uređaje

Samo nekoliko nedelja pre premijere novog filma iz čuvenog Star Wars serijala kompanija Electronic Arts lansirala je novu mobilnu igru inspirisanu poznatom Star Wars franšizom. EA games se prilično potrudio da pretoči prepoznatljivu Star Wars ikonografiju sa velikog platna na mali ekran te ne čudi da je posebna pažnja pridata kreiranju poznatih likova i ubacivanju specijalnih efekata.

Star Wars: Galaxy of Heroes je klasična RPG igra koja vam omogućava da uronite u raznovrsni svet Star Wars lokacija i karaktera. Na početku igre dobijate nekoliko likova od kojih svaki ima posebne sposobnosti, opremu i moći. Igra sadrži preko 60 likova iz prethodnih 6 filmova ali i likove iz predstojeće epizode 7, The Force Awakens. EA games kompanija sarađivala je sa Lucasfilmom i Disney Interactive u stvaranju ove igrice te su karakteri veoma slični onima koje smo upoznali i zavoleli gledajući brojne Star Wars epizode.

Star Wars: Galaxy of Heroes je klasična RPG igra

Star Wars likove možete da skupljate i unapređujete, kao i da sklapate vaše timove sa kojima se borite protiv drugih igrača. Igrači mogu odmah da sakupe ceo lik ili da sakupljaju delove likova (koji se u igri zovu shards) a kada sakupe dovoljno delova mogu da otključaju lik koji žele. Ove delove možete sakupiti u samoj borbi (pogotovo u Hard Modu), kroz dostignuća ili ih kupiti unutar igrice.

Spisak likova uključuje princezu Leu, Luka Skajvokera, ali i likove sa tamne strane kao što su Dart Vejder i Dart Sidius. Što je Star Wars lik poznatiji to ga je teže otključati, tako da ćete morati prilično da se potrudite kako bi dodali Obi Van Kenobija svom timu. U okupljanju tima sve opcije su vam dozvoljene. Ne morate da se držite samo Evoka ili Sita, ne morate čak ni da birate između svetle i tamne strane već možete slobodno sakupljati likove koje želite i stvoriti svoj jedinstveni tim.

Misije se odigravaju na najrazličitijim Star Wars lokalitetima, a sama igra je poteznog tipa. Radnja počinje u kantini gde se nalazi pregršt hologramskih stolova u kojima se odvijaju borbe. Sve scene borbe rađene su 3D tehnologiji i obiluju specijalnim efektima a svaka borba traje oko minut ili dva. Kako napredujete u igri otvara se sve više stolova i vi dobijate pristup sve većem broju borbi i misija. U kantini se nalaze i likovi koji ne učestvuju u borbama a tu su kako bi vas vodili i pomagali vam u toku igre, a u igru su uključene brojne lokacije, oružja i vozila iz Star Wars filmova. Igra takođe sadrži spisak dnevnih aktivnosti koje treba da kompletirate u toku dana kako bi dobili posebne pogodnosti.

Scene borbe obiluju specijalnim efektima

Star Wars : Galaxy of Heroes igra za Android i iOS uređaje je besplatna a kao i svaka besplatna mobilna igra, sadrži opcije za kupovinu stvari unutar igre. Aplikacija se može skinuti preko Google Play-a i App Store-a, a svima koji skinu igricu i odigraju tutorijal do četvrtog decembra Electronic Arts poklanja jednog lika iznenađenja.

Ljubitelji Star Wars ikonografije voleće Galaxy of Heroes jer ova igrica smešta ceo Star Wars univerzum na vaš dlan i omogućava vam da ga nosite svuda sa sobom. Sa svojim realističnim likovima i brojnim specijalnim efektima ova igrica može predstavljati savršeno zagrevanje za novu Star Wars The Force Awakens epizodu, ali sigurni smo da ćete je igrati i mnogo nakon što premijera prođe jer je EA games najavio brojne nove likove i updajte u budućnost.

Najnovije aplikacije

Bitmoji - napravite svoje lične stikere
/Zabava
Neka vaša ćaskanja postanu zanimljivija
Besplatno
Filter App - svi kulturni događaji na jednom mestu
/Utilities
Jednim klikom pregledajte sve kulturne događaje u prestonici
Besplatno
Daily Yoga - vežbajte jogu gde god da se nalazite
/Zdravlje & Fitness
Više ne morate da brinete da li ćete propustiti termin
Besplatno
Google Datally: Sačuvajte internet na vašem telefonu
/Utilities
Lako proverite kako se troši internet na vašem telefonu
Besplatno
FaceApp - sve što treba da znate
/Fotografije & dizajn
Planeta je poludela za ovim filterima
Besplatno
BTCnews - Bitcoin Crypto News
/Finansije
Najnovije vesti o kriptovalutama
Besplatno
Harry Potter: Hogwarts Mystery
/Igrice
Sjajna vest za sve fanove Harry Pottera
Besplatno
Digital Bitbox - novčanik za čuvanje kriptovaluta
/Finansije
Neka vaše kriptovalute dobiju veći nivo zaštite
70,00 $
Google Arts & Culture - nađite slavnog dvojnika
/Zabava
Ako ste se pitali na koga sa slikarskog platna najviše podseććate, evo...
Besplatno
Šta ti misliš? Komentariši!

Samo trenutak, učitavam komentare...