Aplikacije

Sportske.net - za sve ljubitelje sporta
Besplatno

Sve vesti i sportski rezultati na jednom mestu

Mobilna aplikacija portala Sportske.net je idealno rešenje za sve one koji nemaju dovoljno vremena da ga provode uz TV ili teletekst. U Google Play prodavnici se nalaze mnoge slične aplikacije. Gotovo svi portali imaju svoju aplikaciju, a na vama je da odlučite koja vam najbolje pokriva potrebe. Ono što Sportske.net izdvaja od drugih su vrlo pregledno klasifikovane vesti i sportske informacije. Kada startujete sportske.net ne možete da ne primetite brzo učitavanje svih vesti.

Tu se mogu naći podkategorije tipa: najvažnije, domaći fudbal, ino fudbal, transferi, košarka, tenis, ostali sportovi i zanimljivosti. Takođe, tu su i dve ikonice. Desna ikonica vas vodi u svoj lični beležnik u kome možete naći prethodno izdvojene vesti. Dodirom na levu ikonicu pristupate listi sa dodatnim kategorijama. Upravo te kategorije čine ovu aplikaciju jednom od najkorisnijih i pre svega najbolje organizovanim. Na toj listi se nalaze 5 kategorija: vesti iz klubova, rezultati, tabele, statistika i sport na TV.

Ako ste odigrali tiket koji na sebi ima utakmice iz cele nedelje, u aplikaciji sportske.net možete pregledati rezultate iz tekuće nedelje u potkategoriji „ove nedelje“. Isto tako imate potkategorije „danas“, „juče“ i „po ligama“. Navedene potkategorije se izlistavaju po mečevima koji su označeni događajem ili ligom. Da se razumemo, u potkategoriji „danas“ možete pratiti tekuće utakmice, tako da ne morate izlaziti iz sportske.net dok čitate novosti da biste proverili rezultat.

I poslednja, ali jednako zanimljiva kategorija je „sport na TV“. Kao što sam naziv govori, u pitanju je lista kanala koji emutuju uživo prenos sportskih događaja koji treba tek da se igraju. Na listi se nalaze prenosi za narednih 24 sata. Tako da možete po satu videti koje televizije prenose sportski događaj koji želite da ispratite. Nadamo se da ćete uivati u korišćenju ove aplikacije, ako je niste dosad instalirali.

Najnovije aplikacije

FaceApp - sve što treba da znate
/Fotografije & dizajn
Planeta je poludela za ovim filterima
Besplatno
BTCnews - Bitcoin Crypto News
/Finansije
Najnovije vesti o kriptovalutama
Besplatno
Harry Potter: Hogwarts Mystery
/Igrice
Sjajna vest za sve fanove Harry Pottera
Besplatno
Digital Bitbox - novčanik za čuvanje kriptovaluta
/Finansije
Neka vaše kriptovalute dobiju veći nivo zaštite
70,00 $
Google Arts & Culture - nađite slavnog dvojnika
/Zabava
Ako ste se pitali na koga sa slikarskog platna najviše podseććate, evo...
Besplatno
Adhell - besplatan blokator reklama
/Utilities
Rešenje za sve one koji ne vole reklame
Besplatno
CAR:GO - srpski Uber
/Transport
Jeftinije od taksija, srpski odgovor na Uber
Besplatno
Pro Evolution Soccer 2018 (PES 2018)
/Igrice
Nova verzija popularne igre je tu
Besplatno
Sportske.net - za sve ljubitelje sporta
/Sport
Sve vesti i sportski rezultati na jednom mestu
Besplatno
Detaljnije
Šta ti misliš? Komentariši!

Samo trenutak, učitavam komentare...