Aplikacije

Sportske.net - za sve ljubitelje sporta
Besplatno

Sve vesti i sportski rezultati na jednom mestu

Mobilna aplikacija portala Sportske.net je idealno rešenje za sve one koji nemaju dovoljno vremena da ga provode uz TV ili teletekst. U Google Play prodavnici se nalaze mnoge slične aplikacije. Gotovo svi portali imaju svoju aplikaciju, a na vama je da odlučite koja vam najbolje pokriva potrebe. Ono što Sportske.net izdvaja od drugih su vrlo pregledno klasifikovane vesti i sportske informacije. Kada startujete sportske.net ne možete da ne primetite brzo učitavanje svih vesti.

Tu se mogu naći podkategorije tipa: najvažnije, domaći fudbal, ino fudbal, transferi, košarka, tenis, ostali sportovi i zanimljivosti. Takođe, tu su i dve ikonice. Desna ikonica vas vodi u svoj lični beležnik u kome možete naći prethodno izdvojene vesti. Dodirom na levu ikonicu pristupate listi sa dodatnim kategorijama. Upravo te kategorije čine ovu aplikaciju jednom od najkorisnijih i pre svega najbolje organizovanim. Na toj listi se nalaze 5 kategorija: vesti iz klubova, rezultati, tabele, statistika i sport na TV.

Ako ste odigrali tiket koji na sebi ima utakmice iz cele nedelje, u aplikaciji sportske.net možete pregledati rezultate iz tekuće nedelje u potkategoriji „ove nedelje“. Isto tako imate potkategorije „danas“, „juče“ i „po ligama“. Navedene potkategorije se izlistavaju po mečevima koji su označeni događajem ili ligom. Da se razumemo, u potkategoriji „danas“ možete pratiti tekuće utakmice, tako da ne morate izlaziti iz sportske.net dok čitate novosti da biste proverili rezultat.

I poslednja, ali jednako zanimljiva kategorija je „sport na TV“. Kao što sam naziv govori, u pitanju je lista kanala koji emutuju uživo prenos sportskih događaja koji treba tek da se igraju. Na listi se nalaze prenosi za narednih 24 sata. Tako da možete po satu videti koje televizije prenose sportski događaj koji želite da ispratite. Nadamo se da ćete uivati u korišćenju ove aplikacije, ako je niste dosad instalirali.

Najnovije aplikacije

Bitmoji - napravite svoje lične stikere
/Zabava
Neka vaša ćaskanja postanu zanimljivija
Besplatno
Filter App - svi kulturni događaji na jednom mestu
/Utilities
Jednim klikom pregledajte sve kulturne događaje u prestonici
Besplatno
Daily Yoga - vežbajte jogu gde god da se nalazite
/Zdravlje & Fitness
Više ne morate da brinete da li ćete propustiti termin
Besplatno
Google Datally: Sačuvajte internet na vašem telefonu
/Utilities
Lako proverite kako se troši internet na vašem telefonu
Besplatno
FaceApp - sve što treba da znate
/Fotografije & dizajn
Planeta je poludela za ovim filterima
Besplatno
BTCnews - Bitcoin Crypto News
/Finansije
Najnovije vesti o kriptovalutama
Besplatno
Harry Potter: Hogwarts Mystery
/Igrice
Sjajna vest za sve fanove Harry Pottera
Besplatno
Digital Bitbox - novčanik za čuvanje kriptovaluta
/Finansije
Neka vaše kriptovalute dobiju veći nivo zaštite
70,00 $
Google Arts & Culture - nađite slavnog dvojnika
/Zabava
Ako ste se pitali na koga sa slikarskog platna najviše podseććate, evo...
Besplatno
Šta ti misliš? Komentariši!

Samo trenutak, učitavam komentare...