Aplikacije

Real Boxing 2 ROCKY™ app - Povratak legendarnog boksera
Besplatno

Aplikacija posvećena četrdesetogodišnjici poznatog filma

Teško je poverovati da je prošlo 40 godina od lansiranja prvog originalnog filma o Rokiju Balboi. Priča o bokseru iz siromašnog kraja u Filadelfiji koji je uspeo da izvuče izjednačen rezulat u borbi protiv svetskog šampiona u teškoj kategoriji osvojila je srca brojnih ljudi širom sveta kao i nekoliko nagrada Oskar. Kako bi obeležili 40 godina od snimanja prvog Rocky filma developeri iz Tapinatora su napravili fantastičnu Real Boxing 2 ROCKY aplikaciju za iOS.

Real Boxing 2 ROCKY™ je prva aplikacija sa ovom tematikom koja vam omogućava da uđete u lik poznatog filmskog boksera i borite se protiv njegovih najvažnijih protivnika.Pored individualnih bitaka, možete se oprobati i u Career modu koji vam omogućava da izgradite snagu i izdržljivost kroz niz borbi sa poznatim protivnicima iz Roki filmova kao što su Apolo Krid, Klaber Land ili Ruski šampion Ivan Drago. Kada se odlučite za protivnika aplikacija će vas odvesti u ring gde ćete uz pomoć serije raznoraznih udaraca pokušati da pobedite protivnika i odete na drugi nivo.

Borite se protiv poznatih protivnika kao što su Apolo Krid, Klaber Lend ili Ivan Drago

Ako vam je potreban dodatan trening uvek možete da odete u teretanu i trenirate sa starim Rokijevim mentorom Mikom. Ovi treninzi poboljšaće formu i snagu vašeg boksera te ćete imati više šansi da izađete kao pobednik iz budućih borbi. Igra takođe sadrži Time Tap Fighting mode koji vam omogućava da igrate igricu sa drugim igračima iz bilo koje zemlje u bilo koje vreme. Svaka pobeda doneće vam nagrade u obliku unikatne opreme koja će poboljšati vaše borilačke veštine.

Kao i mnoge druge aplikacije i Real Boxing 2 ROCKY igrica dolazi sa brojnim prazničnim temama i karakterima koji će biti dostupni ograničeni vremenski period. Tokom praznika imaćete mogućnost da se borite protiv novih karaktera kao što su Iceberg ili Reindeer Man. A ako ste ljuti na Deda Mraza jer vam nikada nije doneo neki poklon koji ste jako želeli evo vam prilike da izrazite svoje nezadovoljstvo i pozovete ga na duel u ringu jer je i on jedan od karaktera kreiranih posebno za novogodišnje praznike. Trenutno su dostupni i posebni novogodišnji turniri sa jedinstvenim nagradama.

Isprobajte vremenski ograničene novogodišnje opcije

Real Boxing 2 ROCKY mobilna aplikacija je potpuno besplatna i dostupna je za iOS i Android. Ako ste fan Rocky Bilboe, boksa ili mobilnih igrica sa super pričom i još boljom grafikom obavezno isprobajte ovu igricu i otkrijte boksera koji leži u vama.

Najnovije aplikacije

Bitmoji - napravite svoje lične stikere
/Zabava
Neka vaša ćaskanja postanu zanimljivija
Besplatno
Filter App - svi kulturni događaji na jednom mestu
/Utilities
Jednim klikom pregledajte sve kulturne događaje u prestonici
Besplatno
Daily Yoga - vežbajte jogu gde god da se nalazite
/Zdravlje & Fitness
Više ne morate da brinete da li ćete propustiti termin
Besplatno
Google Datally: Sačuvajte internet na vašem telefonu
/Utilities
Lako proverite kako se troši internet na vašem telefonu
Besplatno
FaceApp - sve što treba da znate
/Fotografije & dizajn
Planeta je poludela za ovim filterima
Besplatno
BTCnews - Bitcoin Crypto News
/Finansije
Najnovije vesti o kriptovalutama
Besplatno
Harry Potter: Hogwarts Mystery
/Igrice
Sjajna vest za sve fanove Harry Pottera
Besplatno
Digital Bitbox - novčanik za čuvanje kriptovaluta
/Finansije
Neka vaše kriptovalute dobiju veći nivo zaštite
70,00 $
Google Arts & Culture - nađite slavnog dvojnika
/Zabava
Ako ste se pitali na koga sa slikarskog platna najviše podseććate, evo...
Besplatno
Šta ti misliš? Komentariši!

Samo trenutak, učitavam komentare...