Aplikacije

Pronađite bilo koju fotografiju brzo i lako uz Snowloop
0,00 $

Snowloop je aplikacija za laku navigaciju među brojnim fotografijama

Bez obzira da li ste na novogodišnjoj ili rođendanskoj proslavi ili jednostavno blejite s prijateljima, ako imate smartphone pri ruci verovatno ćete okinuti bar nekoliko fotografija kako biste obeležili svoje omiljene momente. I nema u tome ničeg lošeg sve dok ne pokušate da pronađete fotografiju koju ste napravili. Među svim tim slikama koje su nagomilane u vešem telefonu često zna biti baš teško pronaći sliku koju ste napravili pre samo nekoliko dana. Budimo iskreni, naši telefoni puni su slika koje samo jednom pogedamo a onda ih ostavimo zakopane u memoriji telefona. Čak i kada pokušata da nađete fotografiju koji ste napravili recimo prošle nedelje često ne možete da je nađete jer je već zakopana ispod brojnih drugih fotografija.

Zato je tu Snowloop aplikacija uz pomoć koje možete da zaboravite na dosadno skrolovanje i nađete vašu fotografiju za samo nekoiko sekundi. Snowloops je nova aplikacija koja omogućava korisnicima da nađu fotografiju koja im je potrebna tako što će ukucati opis onoga što je na slici u aplikaciju.Ova aplikacija radi od trenutka kada okinete fotografiju do trenutka kada je izbrišete iz svog telefona. Čim napravite fotografiju na svom telefonu aplikacija automatski dodaje kratak opis vašoj slici koja će učiniti njeno pronalaženje lakšim. Opis je kreiran na osnovu onoga što se vidi na slici kao što je sto ili mačka.

Snowloop automatski dodeljuje opis fotografiji čim je napravljena

Tako na primer ako želite da nađete fotografiju sa novogodišnje proslave samo treba da ukucate group photo 2017 i iskičiće vam fotografije koje se uklapaju u taj opis. Ili ukucajte deca na kauču kako bi pronašli fotografiju svoje dece u dnevnoj sobi. Datum i lokacija su dve najbitnije stvari za pronalaženje slike s obzirom da su ovo dva parametra koje algoritam uzima u obzir kada pretražuje photo galeriju.

Datum i lokacija su dva glavna parametra

Proces dodeljivanja opisa potpuno je automatski i ne zahteva nikakvo angažovanje od strane korisnika. Ali s obzirom da često imamo više sličnih fotografija pa čak i gotovo identičnih fotki aplikacija će nekada pronaći nekoliko fotografija koje odgovaraju opisu te ćete ipak morati bar malo da se potrudite da odaberete onu koja vam je potrebna.

Ako ste među onima koji se često muče da pronađu fotografiju koja im je potreba a u isto vreme apsolutno nemate nameru da prestanete da slikate sve oko sebe učinite sebi život lakšim uz Snowloop.

Najnovije aplikacije

Bitmoji - napravite svoje lične stikere
/Zabava
Neka vaša ćaskanja postanu zanimljivija
Besplatno
Filter App - svi kulturni događaji na jednom mestu
/Utilities
Jednim klikom pregledajte sve kulturne događaje u prestonici
Besplatno
Daily Yoga - vežbajte jogu gde god da se nalazite
/Zdravlje & Fitness
Više ne morate da brinete da li ćete propustiti termin
Besplatno
Google Datally: Sačuvajte internet na vašem telefonu
/Utilities
Lako proverite kako se troši internet na vašem telefonu
Besplatno
FaceApp - sve što treba da znate
/Fotografije & dizajn
Planeta je poludela za ovim filterima
Besplatno
BTCnews - Bitcoin Crypto News
/Finansije
Najnovije vesti o kriptovalutama
Besplatno
Harry Potter: Hogwarts Mystery
/Igrice
Sjajna vest za sve fanove Harry Pottera
Besplatno
Digital Bitbox - novčanik za čuvanje kriptovaluta
/Finansije
Neka vaše kriptovalute dobiju veći nivo zaštite
70,00 $
Google Arts & Culture - nađite slavnog dvojnika
/Zabava
Ako ste se pitali na koga sa slikarskog platna najviše podseććate, evo...
Besplatno
Šta ti misliš? Komentariši!

Samo trenutak, učitavam komentare...