Aplikacije

Piano Tiles 2- jedna od najboljih igrica iz Google Play prodavnice!
Besplatno

Naučite kako zvuče dela najpoznatijih muzičara

Ako pripadate grupi osoba koje vole da se takmiče, ali ne i da provode previše vremena igrajući igrice, onda imamo jednu igricu koja će vas oduševiti! Znate onaj osećaj kada treba nešto da sačekate 20 minuta, a baš tada apsolutno ništa nemate što vam može skrenuti misli kako bi vreme brzo prošlo? Bilo da je taj osećaj ili da ste ljubitelj jednostavnih, ali veoma teških igara, onda želimo da vam predstavimo igricu Piano Tiles 2!

Google Play prodavnica je ovu igricu nominovala kao jednu od najboljih za 2015 godinu. Igricu je preuzelo preko 10 miliona korisnika, a do sada je ocenjena sa 4.6 zvezdica, od 5, što je veoma visoka ocena! Dakle, nema sumnje da se radi o igrici koja će vas lepo zabaviti!

Naime, Piano Tiles 2 igricu svi brzo nauče da igraju. Sve što je potrebno da radite je da dodirujete crne kockice (dirke) koje sve brže i brže nailaze. Dodirivanjem tih dirki vi praktično svirate klavir. Super je to što svaki nivo ima svoju muziku. Što više napredujete, to vam se više nižu teži izazovi u svojstvu klasične muzike. Igrajući ovu igricu, takođe ćete naučiti kako zvuče dela najpoznatijih muzičara i tako zapamtiti naziv izvođača i dela.

IGRICU JE PREUZELO PREKO 10 MILIONA KORISNIKA

Kada igrate, ili bolje reći svirate neku muziku, prvo treba da osvojite tri zvezdice, što i nije previše teško. Nakon zvezdica idu krune. Prva kruna se može osvojiti bez previše muke. Za drugu krunu se morate više potruditi, a za treću morate biti maestro!

Tokom igranja igrice sakupljate određene bodove što vam pomaže da otključate nova zanimljiva muzička dela. Sve što sakupite možete sačuvati na Google Play Games nalogu kako bi uvek mogli da nastavite gde ste stali, bez obzira na kom uređaju igrate Piano Tiles 2.

IGRICA NAMEĆE MNOŠTVO IZAZOVA

Najbolje od svega je to što igrica nameće mnoštvo izazova. Često ćete se naći u situaciji da se nervirate što ne možete sopstveni rekord da oborite. Da ne govorimo o tome što možete da se takmičite sa vašim prijateljima, bilo preko Google naloga ili preko Facebook-a.

Ipak, iznad svega je to što se ova igrica može igrati u svakom momentu! Bilo da ste u kupatilu, u redu kod lekara, na autobuskoj stanici, apsolutno bilo gde! Ne skreće pažnju previše onima koji vas posmatraju, uvek možete da prekinete sa igranjem i telefon naglo spakujete u džep a da pritom ne poremetite dotadašnji učinak. Bukvalno je za bilo koju situaciju. Lepe informacije su i te da je Piano Tiles 2 besplatna za preuzimanje i ne zauzima mnogo memorije. Možete je pronaći na Google Play Store.

Najnovije aplikacije

Bitmoji - napravite svoje lične stikere
/Zabava
Neka vaša ćaskanja postanu zanimljivija
Besplatno
Filter App - svi kulturni događaji na jednom mestu
/Utilities
Jednim klikom pregledajte sve kulturne događaje u prestonici
Besplatno
Daily Yoga - vežbajte jogu gde god da se nalazite
/Zdravlje & Fitness
Više ne morate da brinete da li ćete propustiti termin
Besplatno
Google Datally: Sačuvajte internet na vašem telefonu
/Utilities
Lako proverite kako se troši internet na vašem telefonu
Besplatno
FaceApp - sve što treba da znate
/Fotografije & dizajn
Planeta je poludela za ovim filterima
Besplatno
BTCnews - Bitcoin Crypto News
/Finansije
Najnovije vesti o kriptovalutama
Besplatno
Harry Potter: Hogwarts Mystery
/Igrice
Sjajna vest za sve fanove Harry Pottera
Besplatno
Digital Bitbox - novčanik za čuvanje kriptovaluta
/Finansije
Neka vaše kriptovalute dobiju veći nivo zaštite
70,00 $
Google Arts & Culture - nađite slavnog dvojnika
/Zabava
Ako ste se pitali na koga sa slikarskog platna najviše podseććate, evo...
Besplatno
Šta ti misliš? Komentariši!

Samo trenutak, učitavam komentare...