Aplikacije

MTS Centar
Besplatno

Aplikacija za kupovinu GSP karata i aktivaciju mts usluga!

mts centar

Aplikacija za kupovinu GSP karata i aktivaciju mts usluga!

Godinama se govorilo o mogućnosti kupovine karata za gradski prevoz uz pomoć mobilne aplikacije po uzoru na druge gradove Evrope. Čekanju je najzad došao kraj i ta mogućnost najzad aktivirana za stanovnike i goste Beograda koji imaju nešto savremenije uređaje se NFC tehnologijom i mts SIM karticu. Iako se prvobitno verovalo da će se kupovina karate vršiti preko postojeće Bus Plus aplikacije ova opcija je ipak moguća samo preko mts centar servisa.

Plaćanje Bus Plus karata omogućeno je pripejd i postpejd korisnicima mts operatera koji imaju telefone sa beskontaktnom NFC tehnologijom i verzijom android operativnog sistema 4.4 (KitKat) ili savremenijom verzijom. Kako biste kupili kartu preko mobilnog telefona potrebno je i sa Google Play marketa preuzeti aplikaciju mts centar i odabrati uslugu Bus Plus.

Potreban je telefon sa NFC tehnologijom i Android KitKat Sistemom

Kada se aplikacija aktivira pojaviće se opadajući meni iz koga se bira vremenska pojedinačna karta i zona. Kada izaberete odgovarajuću kartu, klikom na dugme KUPI, karta se kupuje i naplaćuje. Kada je transakcija završena korisnik dobija SMS poruku kao potvrdu o uspešnoj kupovini. Ukoliko koristite pripejd usluge cena karte će se skinuti sa vašeg pripejd računa a postpejd korisnici će kartu platiti na kraju meseca uz račun za telefon.

Ok, sada ste kupili kartu ali i dalje morate da je očitate. Prvo se uverite da je telefon otključan i ekran uključen. Zatim aktivirajte NFC uslugu i prislonite zadnju stranu telefona na validator. Kao i kod klasičnih BUSPLUS karata, ekran validatora će pozeleneti i izaći će poruka o uspešnom učitavanju. Cena karata koje se kupuju telefonom ista je kao na trafici, a karte za jednu vožnju takođe, traju 90 minuta. Ali postoji caka. Kako ništa u životu nije besplatno tako se i kupovina karata preko telefona naplaćuje dodatnih 10 dinara, te će vas karta koštati ukupno 99 dinara (89 za kartu i 10 "naknade za uslugu")

Kupovina karte telefonom naplaćuje se dodatnih 10 dinara

A šta da radite kada uđe kontrola? Nema potrebe da bežite jer je kontrola karte podjednako jednostavna a procedura ista kao i kod očitavanja karte. Otključajte telefon, upalite ekran, aktivirate NFC tehnologiju i prislonite zadnju stranu telefona na kontrolni uređaj. Kada se karta očita možete da odahnete i slobodno nastavite svojim putem.

Osim kupovine karata za GSP mts centar aplikacija vam nudi i bezbroj drugih mogućnosti. Proverite stanje Vašeg računa, dopunite kredit prijateljima i članovima porodice, aktivirajte promocije ili nađite najbližu mts poslovnicu sve uz pomoć ove aplikacije. Mts centar aplikacija može se preuzeti i sa Apple prodavnice ali uz pomoć iOS verzije ne možete platiti prevoz jer je opcija kupovine karata rezervisana samo za Android korisnike.

Mts Cenar nudi i brojne druge mogućnosti

Svi smo nekada bili u situaciji da se nađamo "u sred nedođije" i da nema mesta u blizini gde bi mogli da kupimo kartu za prevoz. Karte kupljene kod vozača su skupe a mi samo želimo da stignemo kući. Mts aplikacija je idealna za ovakve slučajeve jer više ne morate da se "švercujete" i bežite od kontrole već možete da kupite kartu gde god bili. A ukoliko imate uređaj sa neophodnim specifikacijama i ne smeta vam da platite dodatnih 10 dinara za kartu, možete da se oprostite od plastične Bus Plus kartice i potpuno pređete na električnu. Ovako kartu za prevoz nikada nećete ostaviti kod kuće, a nećete ni morati da je menjate na svake 3 godine. A i ... ekološki je.

Najnovije aplikacije

Bitmoji - napravite svoje lične stikere
/Zabava
Neka vaša ćaskanja postanu zanimljivija
Besplatno
Filter App - svi kulturni događaji na jednom mestu
/Utilities
Jednim klikom pregledajte sve kulturne događaje u prestonici
Besplatno
Daily Yoga - vežbajte jogu gde god da se nalazite
/Zdravlje & Fitness
Više ne morate da brinete da li ćete propustiti termin
Besplatno
Google Datally: Sačuvajte internet na vašem telefonu
/Utilities
Lako proverite kako se troši internet na vašem telefonu
Besplatno
FaceApp - sve što treba da znate
/Fotografije & dizajn
Planeta je poludela za ovim filterima
Besplatno
BTCnews - Bitcoin Crypto News
/Finansije
Najnovije vesti o kriptovalutama
Besplatno
Harry Potter: Hogwarts Mystery
/Igrice
Sjajna vest za sve fanove Harry Pottera
Besplatno
Digital Bitbox - novčanik za čuvanje kriptovaluta
/Finansije
Neka vaše kriptovalute dobiju veći nivo zaštite
70,00 $
Google Arts & Culture - nađite slavnog dvojnika
/Zabava
Ako ste se pitali na koga sa slikarskog platna najviše podseććate, evo...
Besplatno
Šta ti misliš? Komentariši!

Samo trenutak, učitavam komentare...