Aplikacije

Lako pronađite aplikaciju koja vam je potrebna uz Contexual app folder
Besplatno

Aplikacija za jednostavno sortiranje i pokretanje aplikacija

Navigacija između brojnih aplikacija problem je sa kojim se susreću mnogi vlasnici mobilnih telefona. Činjenica je da što više aplikacija instalirate u svoj telefon postaje sve teže pronaći onu koja vam treba. Možete da dodate prečice na početni ekran ali nakon nekog vremena i on će se napuniti pa ćete se naći u potpuno istom problemu. Jer prostora je tako malo a aplikacija tako mnogo. Kako bi rešili ovaj problem developeri iz ts-apps kreirali su Contextual App folder aplikaciju za lako sortiranje i pokretanje aplikacija.

Kada pokrenete Contexual app folder na homescreenu ćete primetiti folder Default u kome se nalazi link za podešavanje same aplikacije. Pored njega nalaziće se i folder Headphones u koji će se automatski slivati sve aplikacije koje imaju veze sa muzikom. Ovo su jedina dva foldera koja će stići sa samom aplikacijom dok ćete ostale morati da napravite sami ali ćete time sebi mnogome olakšati korišćenje telefona te će definitivno biti vredno truda.

Contexual app folder stiže sa dva foldera a sami kreirate dodatne

Aplikacije se sortiraju u foldere u odnosu na njihove okidače tj. situacije u kojima će pokrenuti određeni folder. Recimo folder sa audio aplikacijama će se pojaviti na ekranu čim uključite slušalice dok će se aplikacije za navigaciju uključiti čim povežete svoj smartphone sa automobilom. Postoji čak devet različitih načina da pokrenete aplikacije koje možete da koristite u različitim situcijama u svoj životu.

Aplikacije se sortiraju u foldere u odnosu na njihove okidače

Drugačije aplikacije se pojavljuju u odnosu na vreme dana, lokaciju, i rezličite aktivnosti na telefonu kao što su punjenje, telefoniranje ili primanje notifikacija. Contexual app folder dolazi sa mnogo mogućnosti za prilagođavanje te tako možete sami birati kako ime tako i izgled i boju svojih foldera. Kada kreirate folder morate sami da izaberete u kojim situacijama će se pokretati a zatim dodate sve povezane aplikacije u taj folder. Na primer možete sve aplikacije koje imaju veze sa fitnesom i zdravljem staviti u folder koji će se pokrenuti automatski kada stignete u teretanu.Aplikacija je potpuno besplatna i dostupna je za Android telefone. Sledeći put kada traženje odgovarajuće aplikacije postane komplikovano isprobajte Contexual app folder i pokrenite potpuno novo iskustvo koršćenja mobilnih aplikacija.

Najnovije aplikacije

Bitmoji - napravite svoje lične stikere
/Zabava
Neka vaša ćaskanja postanu zanimljivija
Besplatno
Filter App - svi kulturni događaji na jednom mestu
/Utilities
Jednim klikom pregledajte sve kulturne događaje u prestonici
Besplatno
Daily Yoga - vežbajte jogu gde god da se nalazite
/Zdravlje & Fitness
Više ne morate da brinete da li ćete propustiti termin
Besplatno
Google Datally: Sačuvajte internet na vašem telefonu
/Utilities
Lako proverite kako se troši internet na vašem telefonu
Besplatno
FaceApp - sve što treba da znate
/Fotografije & dizajn
Planeta je poludela za ovim filterima
Besplatno
BTCnews - Bitcoin Crypto News
/Finansije
Najnovije vesti o kriptovalutama
Besplatno
Harry Potter: Hogwarts Mystery
/Igrice
Sjajna vest za sve fanove Harry Pottera
Besplatno
Digital Bitbox - novčanik za čuvanje kriptovaluta
/Finansije
Neka vaše kriptovalute dobiju veći nivo zaštite
70,00 $
Google Arts & Culture - nađite slavnog dvojnika
/Zabava
Ako ste se pitali na koga sa slikarskog platna najviše podseććate, evo...
Besplatno
Šta ti misliš? Komentariši!

Samo trenutak, učitavam komentare...