Aplikacije

Her story
2,99 $

Igrica koja pokreće vašu detektivsku stranu

Her story

Igrica koja pokreće vašu detektivsku stranu

Her story je priča o Hani Smit, ženi koju policija intervjuiše sedam puta, nakon što je njen muž pronađen mrtav 1994. godine. Nešto više od deset godina kasnije, imate priliku da sastavite delove ove priče i saznate istinu, analizirajući situacije iz kratkih video klipova. Pretraživanjem baze podataka istražite sve moguće okolnosti, beležeći informacije, kako biste došli do zaključka. Igrica je osmišljena tako da vas pokrene na razmišljanje i razvije vašu detektivsku stranu. Rešite pitanje- da li je Hana kriva ili nije?

Hanu glumi Viva Seifert, britanska muzičarka

Her story predstavlja interaktivnu film-video igricu, koju je režirao Sam Barlov. Cilj igrice jeste da kroz bazu podataka otkrijete istinu o ovom slučaju. Gledanjem kratkih video klipova u kojima policija ispituje Hanu skupljajte informacije, koje ćete kasnije povezati kako biste rešili ovu misteriju. Neki od klipova ne predstavljaju ništa drugo nego bezopasne, male razgovore, dok drugi sadrže ključne stvari u rešavanju slučaja, poput skrivenih, porodičnih tajni. U pomenutim video klipovima, Hanu glumi Viva Seifert, britanska muzičarka.

U početku, ni ne znate ime žrtve, ali što dublje plivate, brže ćete početi da mapirate svoju mrežu teorija zavere. Gotovo je nemoguće da izbegnete poentu ove priče, ali vaš put do saznanja istine će se razlikovati od drugih igrača.

Kako početi? Pred vama je policijska baza podataka puna video zapisa Hane Smit, odnosno njenih razgovora sa policijom. Jedan od prozora koji se automatski otvara na ekranu je ,,L.O.G.I.C.’’ Database, koji omogućava igračima da pretražuju intervjue u bazi podataka. Da biste olakšali svoju istragu možete koristiti određene reči kao što je npr. ubistvo. Tada će se vam se prikazati svi zapisi u kojima osumnjičena izgovara ovu reč.

,,L.O.G.I.C.’’ Database omogućava pretraživanje baze podataka

Videćete kako ona odgovara na neka pitanja, druga izbegava, i jednostavno se različito ponaša od intervjua do intervjua. Naravno, sami morate da odlučite da li ćete verovati u njene tvrdnje, a zatim naslućujete... Možda Hana ne govori istinu o nečemu, možda pomislite da znate nešto što policija još nije utvrdila. Formulišite vama ključne reči i nastavite dalju istragu, tako što će vam se otvoriti novi zapisi iz arhive koji će potvrditi vaše sumnje.

Zaista ćete se osećati kao detektiv, koji je sve bliži istini. Korisnici ove igre su potvrdili da su koristili papir i olovku u pravom životu i zapisivali svoje sumnje i teorije, potencijalne istine i slično. Her story poistovećuju sa dobrim romanom, jer drži pažnju i nepredvidiva je. Takođe,može biti i veoma dirljivo iskustvo, jer je autor stvorio bogat lik, koji je podjednako tajanstven, empatičan i sumnjiv. Igrica vas tera na razmišljanje, zaključivanje, oslanjanje na sopstvena čula i pruža vam magične trenutke, kada unošenjem vaših sumnji u ovu priču otvara potpuno nove grane u istrazi. Sigurni smo da će vas igrica veoma zainteresovati i da ćete što pre želeti da razrešite ovaj slučaj. Igricu možete preuzeti na Play Store-u.

Najnovije aplikacije

Bitmoji - napravite svoje lične stikere
/Zabava
Neka vaša ćaskanja postanu zanimljivija
Besplatno
Filter App - svi kulturni događaji na jednom mestu
/Utilities
Jednim klikom pregledajte sve kulturne događaje u prestonici
Besplatno
Daily Yoga - vežbajte jogu gde god da se nalazite
/Zdravlje & Fitness
Više ne morate da brinete da li ćete propustiti termin
Besplatno
Google Datally: Sačuvajte internet na vašem telefonu
/Utilities
Lako proverite kako se troši internet na vašem telefonu
Besplatno
FaceApp - sve što treba da znate
/Fotografije & dizajn
Planeta je poludela za ovim filterima
Besplatno
BTCnews - Bitcoin Crypto News
/Finansije
Najnovije vesti o kriptovalutama
Besplatno
Harry Potter: Hogwarts Mystery
/Igrice
Sjajna vest za sve fanove Harry Pottera
Besplatno
Digital Bitbox - novčanik za čuvanje kriptovaluta
/Finansije
Neka vaše kriptovalute dobiju veći nivo zaštite
70,00 $
Google Arts & Culture - nađite slavnog dvojnika
/Zabava
Ako ste se pitali na koga sa slikarskog platna najviše podseććate, evo...
Besplatno
Šta ti misliš? Komentariši!

Samo trenutak, učitavam komentare...