Aplikacije

Gfycat Loops: GIF Cam+Recorder
Besplatno

Aplikacija za kreiranje i deljenje GIFova u pokretu

Evo aplikacije koja će zadovoljiti sve GIF fanatike. Nova Gfycat Loops: GIF Cam+Recorder aplikacija za Android u sebi sadrži na hiljade GIF-ova razvrstanih u preko 200 različitih kategorija uz pomoć kojih možete jednostavno i efektno izraziti svoje mišljenje ili samo dobro zabaviti svoje prijatelje. Ali veliki izbor GIFova nije najbolja stvar u vezi ove aplikacije, već mogućnost kreiranja GIFova.

Gfycat Loops: GIF Cam+Recorder vam omogućava da kerirate GIFove direktno iz svog mobilnog telefona i to na nekoliko različitih načina. Možete uključiti kameru na mobilnom telefonu i snimiti sopstveni uniqatni GIF koji ćete zatim poslati prijateljima. Ili možete izabrati iz memorije telefona ili sa interneta i napraviti GIF iz njega. Gfycat Loops: GIF Cam+Recorder aplikacija vam takođe omogućava da kreirate direktno sa svog telefona tako što ćete snimiti ekran pa tako idući put kada postignete highscore u omiljenoj vam igrici ili kada uhvatite posebno nezgodnog Pokemona možete od snimiti vaš ekran napraviti GIF i time se efektivno pohvaliti prijateljima.

Snimite GIF smartphone kamerom ili ga kreirajte iz video snimka

Kad smo već kod deljenja treba reći da Gfycat Loops: GIF Cam+Recorder omogućava lako deljenje GIFova na svim važnijim društvenim mrežama uključujući Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, i Pinterest. A ako od duštvemih mreža više volite komunikaciju preko mesengera Gfycat Loops: GIF Cam+Recorder ni vas neće razočarati jer omogućava jednostavno deljenje GIFova preko Messengera WhatsApp-a, pa čak i SMS-s i emaila. A s obzirom da aplikacija može vaš GIF pretvoriti u link ovaj link možete koristiti da podelite vaš sadržaj bilo gde na internetu.

Podelite GIF preko društvenih mreža i messenger aplikacija

A pre nego što podelite svoj GIF sa svetom možete ga dodatno “doterati” tako što ćete dodati stikere ili zanimljiv propratni teskt pre nego što ga pošaljete. Zato sledeći put kada poželite da pošaljete zanimljivu poruku preko mejla ili mesengera ili efektno odreagujete na poruku prijatelja isprobajte Gfycat Loops: GIF Cam+Recorder i pošaljite GIF koji govori više od hiljadu reči. Gfycat Loops: GIF Cam+Recorderf je za sada dostupan samo na Android telefonima i besplatan je za korišćenje

Najnovije aplikacije

Bitmoji - napravite svoje lične stikere
/Zabava
Neka vaša ćaskanja postanu zanimljivija
Besplatno
Filter App - svi kulturni događaji na jednom mestu
/Utilities
Jednim klikom pregledajte sve kulturne događaje u prestonici
Besplatno
Daily Yoga - vežbajte jogu gde god da se nalazite
/Zdravlje & Fitness
Više ne morate da brinete da li ćete propustiti termin
Besplatno
Google Datally: Sačuvajte internet na vašem telefonu
/Utilities
Lako proverite kako se troši internet na vašem telefonu
Besplatno
FaceApp - sve što treba da znate
/Fotografije & dizajn
Planeta je poludela za ovim filterima
Besplatno
BTCnews - Bitcoin Crypto News
/Finansije
Najnovije vesti o kriptovalutama
Besplatno
Harry Potter: Hogwarts Mystery
/Igrice
Sjajna vest za sve fanove Harry Pottera
Besplatno
Digital Bitbox - novčanik za čuvanje kriptovaluta
/Finansije
Neka vaše kriptovalute dobiju veći nivo zaštite
70,00 $
Google Arts & Culture - nađite slavnog dvojnika
/Zabava
Ako ste se pitali na koga sa slikarskog platna najviše podseććate, evo...
Besplatno
Šta ti misliš? Komentariši!

Samo trenutak, učitavam komentare...