Aplikacije

Crazy Taxy: City Rush
Besplatno

Igrica je našla svoje mesto među najbolje rangiranim igrama za Android platforme u prethodnoj godini, a prilagođavanjem na iOS objedila tržište kada su u pitanju korisnici obe platforme

Crazy Taxy: City Rush

Igrica je našla svoje mesto među najbolje rangiranim igrama za Android platforme u prethodnoj godini, a prilagođavanjem na iOS objedila tržište kada su u pitanju korisnici obe platforme

Popularni sajt koji se bavi igicama i njihovim ocenjivanjem, Gamezebo, za ovu igricu kaže da je to “jedinstven zaokret nečega što već znate i volite...“, i to je ukratko i lep opis novog porta igrice Crazy Taxi: City Rush. Ovo je ponovni pokušaj SEGE za oživljavanje Crazy Taxi franšize koja je bila vrlo popularna u doba SEG-inih konzola. Ovaj nastavak je u potpunosti prilagođen svim korisniima mobilnih telefona, bilo da su oni zaljubljenici u iPhone ili pak verni korisnici Android platformi. Tvorac ovog nastavka, ili možemo čak govoriti o skoro novoj igrici, jeste originalni kreator Crazy Taxi-ja Kenji Kanno i ekipa developera zaslužna za igre poput Sonic Dash-a i Sonic Jump-a.

Koncept igre je ostao isti kao i u originalu. Preuzimate ulogu vozača taksija i za vreme vožnji morate izvoditi što je moguće više trikova i u principu morate vozi što je brže i luđe moguće, kako bi se povećavao vaš skor i otvarale nove mogućnosti sa boljim rezultatom. Ovoga puta igrica stiže sa poboljšanom grafikom, što je svakako odličan pomak u modernizaciji Crazy Taxi franšize. Grad u kome pržite ulicama je Bay City, koji je svakako inspirisan lepi kalifornijskim predstavnikom, San Franciskom. I tu se vodilo računa, pa tako je scenario same igrice proširen, grad je šarenolik, mušterije koje očekuju vaš taksi su ljudi različitih profila, a Chinatown je orginalni dodatak u ovoj urnebesnoj vožnji.

Kada govorimo o novitetima, onda svakako zanimljiv dodatak je i sam taksi, kojeg ovoga puta možete u potpunosti menjati, kupovati nova vozila, dodavati ukrase i budžiti svoj automobile. Izbori koji vam se nude prilično su pregledni i laki za snalaženje, in-app kupovina je kao i u većini besplatnih igrica uključena, kao i integracija sa Fejsbukom. Mada su mnogi saglasni da kod ovih igrica, in-app kupovina i ne čini ove igre baš besplatnim, dok pomenuta integracija sa Fejsom je solidna i koristi za upoređivanje rezultata sa prijateljima koji su takođe zaraženi igranjem ove igrice.

U toku igranja, u zavisnosti od vaše umešnosti, otključavate i delove Bay Cityja, tako da igra kontinuirano postaje reznovrsnija. Misije su raznolike i ima ih dosta, tako da i ponovljene sesije izgledaju solidno. Kontrole su maksimalno prilagođene mobilnoj platformi, i to je prema ocenama stručnjaka, velika prednost, jer prvobitna igra uopšte nije bila optimizovana za igranje na mobilnom telefonu.

Igru počinjete samo sa jednim vozačem, ali kako napredujete i skupljate više poena, istovremeno otključavate nove opcije koje vam omogućavaju promenu vozača, kao i ranije pomenutu kupovinu novih vozila ili ukrasa za vaš autić. Sve je ovo moguće kupiti, kao što smo i pomenuli, tzv. in-app kupovinom. Igra je za sada besplatna, i mnogi gejmeri su saglasni da bi bilo bolje i da je ukinuta sam mogućnost in-app kupovine, pa makar sama igrica u osnovi i koštala nešto. Svakako odličan pokušaj SEGE. Probajte igricu, pa procenite sami.

Najnovije aplikacije

Bitmoji - napravite svoje lične stikere
/Zabava
Neka vaša ćaskanja postanu zanimljivija
Besplatno
Filter App - svi kulturni događaji na jednom mestu
/Utilities
Jednim klikom pregledajte sve kulturne događaje u prestonici
Besplatno
Daily Yoga - vežbajte jogu gde god da se nalazite
/Zdravlje & Fitness
Više ne morate da brinete da li ćete propustiti termin
Besplatno
Google Datally: Sačuvajte internet na vašem telefonu
/Utilities
Lako proverite kako se troši internet na vašem telefonu
Besplatno
FaceApp - sve što treba da znate
/Fotografije & dizajn
Planeta je poludela za ovim filterima
Besplatno
BTCnews - Bitcoin Crypto News
/Finansije
Najnovije vesti o kriptovalutama
Besplatno
Harry Potter: Hogwarts Mystery
/Igrice
Sjajna vest za sve fanove Harry Pottera
Besplatno
Digital Bitbox - novčanik za čuvanje kriptovaluta
/Finansije
Neka vaše kriptovalute dobiju veći nivo zaštite
70,00 $
Google Arts & Culture - nađite slavnog dvojnika
/Zabava
Ako ste se pitali na koga sa slikarskog platna najviše podseććate, evo...
Besplatno
Šta ti misliš? Komentariši!

Samo trenutak, učitavam komentare...