Aplikacije

Čak Noris konačno dobio i svoju igricu
Besplatno

Legendarni heroj od sada i na vašem mobilnom telefonu

Čak Norisa su dva puta ispustili na glavu kada je bio beba – prvi put na Hirošimu, drugi put na Nagasaki. Legenda kaže da ne postoje vicevi o Čak Norisu, već samo činjenice. Nismo sigurni da li je sve ovo istina, ali jedna sasvim proverena činjenica je ta da je Čak Noris konačno dobio svoju igricu za Android i iOS mobilne uređaje.

Čak Noris, koji je rođen 10. marta 1940. godine imao je zaista zanimljiv i uzbudljiv život. Sagradio je bolnicu u kojoj je rođen, a nakon porođaja je svoju majku lično dovezao kući. Bilo je pitanje dana kada će ovakav heroj dobiti svoju igiricu i taj dan je došao.

Nezaustavljivi Čak Noris je heroj u čijoj igrici ste vi njegov lični pomagač u bitkama sa beskonačnim brojem neprijatelja. Ukoliko se sećate prošlogodišnje igrice Nezaustavljivi Vitez, onda ćete imati vrlo prepoznatljivo iskustvo.

ZA IGRANJE OVE IGRICE NIJE VAM POTREBAN INTERNET

U ovoj igirici ste Čakov pomoćnik koji se bori rame uz rame sa njim protiv njegovih neprijatelja, skuplja i dodaje mu oružje. Čak naravno, u ovoj igrici ne može da umre, već s vremena na vreme pada u nesvest, ali ubrzo skače nazad u bitku.

Dok uništava sve što mu se nađe na putu, Čak osvaja novčiće i poene. Svaki put kada nekome nanese poraz, na ekranu eksplodiraju novčići koje je osvojio. Visoka zarada vodi ga na veće nivoe, gde on postaje još moćniji. U zavisnosti od toga na kom nivou se nalazi, možete da otvorite drveće sa njegovim veštinama i odaberete 3 ključna pokreta.

Na svakih nekoliko nivoa postoje moćnici koje Čak treba da pobedi. Kada procenite da je Čak spreman za „šefa“ tog nivoa, možete sami da aktivirate opciju da glavni junak tog nivoa izađe na borbu. Međutim, ukoliko ste loše procenili Čakovu spremnost, „šefovi nivoa“ imaju neke ekstra poteze koji mogu da poraze Čaka.

PORED BEJZBOL PALICA, PIŠTOLJA I NUNČAKA, ZA ORUŽJE KOJIM ĆE NAPASTI PROTIVNIKA MOŽETE ODABRATI ČAK I SELFI ŠTAP

Dok prelazi nivoe, možete birati čak i autfite u kojima će se pojaviti, sa sve čuvenim šeširima iz poznatih filmova. Njih kupujete novčićima koje zaradi, a kako prelazi na više nivoe i bolji autfiti su skuplji,a neki mu jednim delom pomažu u borbi, kao zaštita od udaraca protivnika.

Što više napredujete i pobeđujete, Čak dobija mogućnost za otvaranje novih svemira u kojima će se boriti sa novim neprijateljima.

Nezaustavljivi Čak Noris je odlična igrica za početnike i ljude koji nemaju preteranog iskustva sa igricama, jer je jednostavna i može se reći, teče dobrim delom sama jer niko u suštini ne može da kontroliše Čak Norisa. U svakom slučaju, nema straha od toga da ćete ikada umreti, jer smrt nikada ne bi smela da obavesti Čak Norisa da mu je došao kraj.

Najnovije aplikacije

Bitmoji - napravite svoje lične stikere
/Zabava
Neka vaša ćaskanja postanu zanimljivija
Besplatno
Filter App - svi kulturni događaji na jednom mestu
/Utilities
Jednim klikom pregledajte sve kulturne događaje u prestonici
Besplatno
Daily Yoga - vežbajte jogu gde god da se nalazite
/Zdravlje & Fitness
Više ne morate da brinete da li ćete propustiti termin
Besplatno
Google Datally: Sačuvajte internet na vašem telefonu
/Utilities
Lako proverite kako se troši internet na vašem telefonu
Besplatno
FaceApp - sve što treba da znate
/Fotografije & dizajn
Planeta je poludela za ovim filterima
Besplatno
BTCnews - Bitcoin Crypto News
/Finansije
Najnovije vesti o kriptovalutama
Besplatno
Harry Potter: Hogwarts Mystery
/Igrice
Sjajna vest za sve fanove Harry Pottera
Besplatno
Digital Bitbox - novčanik za čuvanje kriptovaluta
/Finansije
Neka vaše kriptovalute dobiju veći nivo zaštite
70,00 $
Google Arts & Culture - nađite slavnog dvojnika
/Zabava
Ako ste se pitali na koga sa slikarskog platna najviše podseććate, evo...
Besplatno
Šta ti misliš? Komentariši!

Samo trenutak, učitavam komentare...