Aplikacije

7 minuta do savršenog tela
Besplatno

Uz ovu aplikaciju za samo 7 minuta dnevno možete da postignete sjajne rezultate

Leto je godišnje doba za koje se gotovo svi spremaju kako bi bili u najboljoj formi. Međutim, nedostatak vremena, a ne tako retko i novca odvraćaju ljude od teretana, skupocenih individualnih programa i dijeta. Međutim, mi smo pronašli za vas sjajnu aplikaciju uz koju ćete za samo 7 minuta dnevno moći da dostignete odličnu formu.

Reč je o aplikaciji napravljenoj prema naučnom istraživanju o efikasnosti vežbanja vlastitom težinom koji kaže kako se u program od 7 minuta može sažeti i jednako efikasno, ako ne i efikasnije odraditi sve ono što inače odradimo u jednom tradicionalnom treningu.

U pitanju je 12 vežbi od pola minuta i ne treba vam teretana, niti jedna sprava kod kuće da se trening odradi.

Prvog dana će vam trebati nešto više od 7 minuta, kako biste pogledali svaku vežbu i videli kako se radi. Naime, kada instalirate aplikaciju, za svaku od vežbi postoji instrukcija kako se pravilno radi, tako što kliknete na video koji vas vodi na Jutjub, gde je svaka od vežbi detaljno objašnjena i pokazana.

Sama aplikacija funkcioniše tako da kada je pokrenete imate određeni raspored vežbi koji morate raditi određenim redosledom da bi bilo funkcionalno, kaže istraživanje. A svaka vežba traje 30 sekundi koje aplikacija glasovno odbrojava. Bitno je raditi što većim intenzitetom, a onda sledi 10 sekundi odmora, koji takođe aplikacija odbrojava.

Ukoliko ne znate pravilno raditi vežbe, trening ili neće biti efektivan ili ćete nešto istegnuti jer jednostavno vaše telo nije u pravilnom položaju, tako da najviše pažnje treba da obratite upravo na držanje tela.

Takođe, laicima za vežbanje može pasti na pamet da odrade trening bez prethodnog istezanja. Osim što vam mišići nisu zagrejani i celi trening je puno teži, reskirate i povredu.

Na slici možete videti svih 12 vežbi. U pitanju je sveobuhvatni trening za celo telo - od planka, čučnjeva, trbušnjaka, sedenja sa osloncem uza zid, trčanje u mestu i drugo.

Naravno, ukoliko niste u adekvatnoj formi, u početku broj ponavljanja možete smanjiti i prilagoditi svojoj trenutnoj kondiciji. Sa druge strane, ako ste u sjajnoj formi, možete ponoviti 2-3 serije umesto jednog treninga od sat i duže vremena.

Mi vas bodrimo da skinete 7 minutes aplikaciju i da ne odustanete posle prve upale mišića. To je ipak znak da je napredak počeo.

Najnovije aplikacije

Bitmoji - napravite svoje lične stikere
/Zabava
Neka vaša ćaskanja postanu zanimljivija
Besplatno
Filter App - svi kulturni događaji na jednom mestu
/Utilities
Jednim klikom pregledajte sve kulturne događaje u prestonici
Besplatno
Daily Yoga - vežbajte jogu gde god da se nalazite
/Zdravlje & Fitness
Više ne morate da brinete da li ćete propustiti termin
Besplatno
Google Datally: Sačuvajte internet na vašem telefonu
/Utilities
Lako proverite kako se troši internet na vašem telefonu
Besplatno
FaceApp - sve što treba da znate
/Fotografije & dizajn
Planeta je poludela za ovim filterima
Besplatno
BTCnews - Bitcoin Crypto News
/Finansije
Najnovije vesti o kriptovalutama
Besplatno
Harry Potter: Hogwarts Mystery
/Igrice
Sjajna vest za sve fanove Harry Pottera
Besplatno
Digital Bitbox - novčanik za čuvanje kriptovaluta
/Finansije
Neka vaše kriptovalute dobiju veći nivo zaštite
70,00 $
Google Arts & Culture - nađite slavnog dvojnika
/Zabava
Ako ste se pitali na koga sa slikarskog platna najviše podseććate, evo...
Besplatno
Šta ti misliš? Komentariši!

Samo trenutak, učitavam komentare...