Kako se rangiraju ponude i tarife?

Saznaj više o Topmobilni sistemu za rangiranje ponuda

U velikoj ponudi mobilnih uređaja i tarifa koje se nude na trzištu, izbor dobre ponude je postao problem koji se još dodatno zakomplikuje kada biramo paket tj, telefon i tarifu zajedno. Jaka konkurencija i veliki izbor je naravno pozitivan, ali nas često dovodi u poziciju gde u mnoštvu nejasnih opcija vrlo lako možemo pogrešno izabrati. Ta greška nas može skupo koštati.

Sada je tvoj problem rešen!

Topmobilni nudi jedinstveni alat koji će ti olakšati da u moru različitih ponuda lako odabereš Top ponudu - tarifni paket i telefon koji najbolje odgovara tvojim potrebama i koji će ti uštedeti novac!

U životu svakodnevno donosimo različite odluke i pravimo različite izbore - biramo izmedju alternativa čijim izborom želimo da dostignemo neki cilj. Ovaj proces se naziva proces odlučivanja. Kada je alternative moguće uporediti i uspostaviti poredak - onda je lako napraviti i dobar izbor. Na primer, prevoz od tačke A do tačke B je moguće obaviti automobilom, autobusom, avionom, biciklom ili ići pešice. Ukoliko mozemo uporediti svaku od ponuđenih opcija na pravi način koji je utemeljen na našim potrebama i mogućnostima, mi možemo lako napraviti najbolji izbor. To po pravilu ne mora uvek biti najjeftinija opcija, već opcija koja najbolje odgovara baš nama tj. našim potrebama. Na žalost, alternative su često mnogobrojne i komplikovane što otežava proces odlučivanja. Ukoliko bi u naš primer uveli još kriterijuma za odluku - cenu transporta, vreme puta, ili mozda udobnost prevoza, to bi zakomplikovalo naš problem i učinilo ga jos težim. Prevoz automobilom je svakako udobniji i brži, ali je potrebno platiti gorivo, dok biciklom možemo putovati besplatno itd itd. U životu je uvek tako - sve ima svoje dobre i loše strane, i zbog toga se ne može upoređivati jednoznačno, odnosno, ne možemo uvek sa sigurnošću reći sta je bolje. Čak i kada smo u poziciji da to možemo, to ne znači da važi za svakoga. Za nekoga je automobil bolji od bicikla, dok je za nekoga pešačenje uvek najbolja opcija.

Kada uzmemo konkretno u obzir ponudu tarifa i paketa mobilnih telefona na našem trzištu odmah nas zaboli glava od svih alternativa koje su zbog svoje složenosti veoma komplikovane za poređenje. Možemo reći da je naše tržište specifično po tom pitanju. Nije lako napraviti najbolji izbor.

TOPMOBILNI SISTEM ZA RANGIRANJE PONUDA OPERATERA

Topmobilni je razvio jedinstvenu tehnologiju za rangiranje ponuda mobilnih operatera koja uvažava sve specifičnosti kompleksnih tarifa i paketa (koje su javno objavljene) i preporučuje najbolju ponudu prema tvojim potrebama koje možeš podesiti.

Ovaj sistem je u mogućnosti da sublimira i uporedi sve benefite i mane koje korisnik dobija uz određeni paket: minute razgovora, broj poruka, količinu podataka, kao i mogućnost tarifnih dodataka, pojedinih specifičnosti i pogodnosti tarifa u odnosu na cenu telefona, mesečni trošak za tarifu i trajanje ugovorne obaveze. Takođe, sistem uvažava i specifične pakete koji funkcionišu po sistemu kredita ili poena kao i sve ostale nestandardne ponude koje takođe analizira i upoređuje.

Na taj način, u realnom vremenu se vrše komplikovana izračunavanja i sagledavaju sve pozitivne strane tarifa (ono što korisnik dobija) u odnosu na negativne (ono što korisnik plaća ili što ne dobija). Na osnovu toga se daje ocena svakoj tarifi i vrši rangiranje. Takođe, sistem se svakodnevno ažurira, unapređuje i prati sve promene na tržištu.

Podešavanjem trajanja ugovorne obaveze, potrebnih minuta, količine podataka kao i mesečnog troška, korisnik može podešavati sistem i izabrati ponude koje mu najviše odgovaraju – top ponude.

100% NEZAVISNO I OBJEKTIVNO RANGIRANJE

Sva pažnja se posvećuje tome da sistem objektivno i tačno rangira ponude.Da bude tvoj nezavisan vodič kroz sve mobilne ponude kako bi lako izabrao top ponudu.

Ipak, ne može se preuzeti potpuna odgovornost da je svaki njegov rezultat tačan. Razlog za to je veliki broj informacija koje se obađuju kao i podaci dobijeni od strane trećih lica za koje Topmobilni ne moze uvek garantovati tačnost. Zato je krajnja odluka i odgovornost uvek na korisniku.

Svi zainteresovani su dobrodošli da pomognu u razvoju ovog sistema tako sto će podeliti sa nama utiske, sugestije, kritike i preporuke o ponudama, rangiranju kao i samim iskustvima tj. navikama korišćenja ponuda operatera. Tako će se sistem konstantno razvijati i postati još bolji kako bi korisnici imali još više benefita od njega.

Sve komentare i sugestije posaljite na: kontakt@topmobilni.rs

TOP PONUDE ZA SVE!